Se intampla in 2010, cand jurnalistii timisoreni au facut o ancheta despre un eveniment MISA, intins pe sapte zile, in care erau inchiriate principalele locatii culturale din oras. Jurnalistii au descoperit ca, la finalul unui seminar, pe afis era trecut numele lui Ioan Gyuri Pascu, care era invitat sa sustina un concert. Desi cei din conducerea Casei de Cultura din Timisoara au declarat atunci ca nu au stiut cine era cu adevarat organizatorul seminarului si al spectacolului, sustinand ca sala a fost inchiriata de o oarecare asociatie, si nu de MISA, Ioan Gyuri Pascu a fost transant.



Intrebat de jurnalisti daca ajunge la Timisoara sa cante si daca stie cine l-a invitat, acesta a raspuns: “Daca merg avioanele, eu vineri o sa fiu la Timisoara pentru un recital de 40 de minute. Stiu ca am fost invitat de MISA, ba chiar e a doua oara cand le accept invitatia. Oamenii aia nu mi-au facut rau si nu am de ce sa fug de ei", a spus Ioan Gyuri Pascu.

O parte a presei a speculat la acel moment chiar ca artistul ar fi participat la cateva sedinte de yoga. Lucrurile s-au stins atunci!

Ioan Gyuri Pascu, cantand, la aniversarea liderului spiritual Dang
Ioan Gyuri Pascu, cantand, la aniversarea liderului spiritual Dang

Conform dezvaluirilor din ultimele zile, Ioan Gyuri Pascu a facut parte dintr-un cult fondat in 1989 de Maestrul Dang si care folosea energia vindecatoare pe post de terapie neconventionala.
Artistul a vorbit in mai multe randuri despre puterea vindecatoare a credintei, refuzand in acelasi timp serviciile oferite de medicina traditionala. In ultimii ani, el nu a mai fost la medic, in ciuda faptului ca in urma cu 6 ani a suferit un atac cerebral.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Se pare ca, la momentul scandalului MISA, Gyuri era deja membru al gruparii lui Dang, pentru ca, in 2007, artistul si sotia sa au fost prezenti la Melbourne, la petrecerea liderului lor spiritual cu ocazia implinirii a 75 de ani de viata. Gyuri chiar i-a dedicat o piesa vietnamezului, fiind cunoscut faptul ca acesta era mare amator de muzica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si