Close sidebar
Close sidebar

Acum e momentul sa dati o fuga la mare! Cum sunt preturile pe litoral la finalul sezonului estival

E luni, sezonul estival aproape c-a trecut, dar in Costinesti plajele sunt la fel de pline ca in miezul verii! Acum este momentul sa dati o fuga la mare. Soarele arde, apa e calda iar preturile s-au topit!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

El este Vlad si a venit de la Pitesti in statiunea care este si acum, la final de sezon, plina de turisti. L-am gasit ingropat in nisip... asa se fereste de soarele fierbinte.

Tanarul a venit la mare in gasca- cu prietenii si cu iubita lui, Stefania, care-i face toate poftele.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Si totusi, cum se explica faptul ca intr-o zi de luni, la sfarsit de vara, Costinestiul e mai plin ca niciodata? Preturile au inceput sa scada, asa ca turistii nu se mai indura sa plece acasa.

Viorel Buzan administrator hidrobiciclete: “La noi bate vantul doar la propriu, la figurat e foarte bine”.

Doar patronii plajelor strica valul de reduceri din statiune. Sezlongurile sunt la fel de scumpe ca in plin sezon estival- intre 25 si 35 de lei de persoana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI