Potrivit ebihoreanul.ro, Georgeta Calinescu a fost condamnata la 1 an de inchisoare cu suspendare si la plata, in solidar cu spitalul, a 80.000 de euro catre parintii fetitei, care a murit la 5 ani. Doctorita a fost judecata pentru malpraxis.

Cand au auzit sentinta, parintii copilei au izbucnit in plans.

"S-a facut dreptate! Am avut incredere in justitie si s-a dovedit ca exista justitie si pe pamant, nu doar justitie divina! S-a facut dreptate, iar dr.

Georgeta Calinescu a fost condamnata pentru ucidere din culpa in cazul Patriciei. ii multumesc lui Dumnezeu si Patriciei ca ne-au dat putere sa mergem pana la capat. ii multumesc domnului avocat Razvan Doseanu si echipei dansului pentru toata implicarea deosebita, pentru profesionalismul desavarsit de care au dat dovada, de sustinerea morala pe care am avut-o atat din partea dansilor, cat si a familiei si a numerosilor oameni pe care poate nici nu ii cunoastem personal, dar au crezut in cauza noastra. Multumesc si mass mediei care au adus lumii intregi la cunostinta cazul nostru si au manifestat interes in toti acesti 7 ani si jumatate. Multumesc tuturor celor care si-au adus o contributie pentru ca adevarul sa iasa la lumina", a afirmat Delia Scorte, mama Patriciei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fetita de 5 ani a murit in 2010, in urma unei intoxicatii cu Salmonella, dupa ce mancase cremes

la o aniversare, la fel ca alti 11 participanti. Dintre toti, doar ea n-a supravietuit, toxiinfectia declansand o asa numita coagulare intravasculara diseminata, care ar fi putut fi tratata doar in sectii de urgenta, unde i se putea administra plasma.

Desi intrase in coma la ora 22, cu febra de 42 °C, a fost transferata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal dupa mai bine de 3 ore, timp in care medicul de garda, Georgeta Calinescu, a tratat-o doar cu antifebrile si comprese cu apa rece, vizitand-o de trei ori si cerand rudelor s-o faca sa taca, deoarece gemetele ei ii deranjau pe ceilalti pacienti.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si