Un bebeluș a murit la două zile după ce a fost născut. Acum, părinții lui, îndurerați, fac acuzații grave la adresa medicilor de la Spitalul Județean Satu Mare, care s-au ocupat de micuț.

Mama copilului a menționat că nașterea a fost una cu dificultăți și îi consideră vinovați pe medici, care i-au adus pe lume copilul prin metode „barbare”.

Imediat după naștere, părinții au primit asigurări că totul va decurge bine.

Citește și: Avanpremieră cu fast, aseară, pentru serialul “Secrete de familie”, ce va avea premiera miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D!

„Totul este sub control”

Trei medici, o asistentă și o moașă sunt acuzați de malpraxis. Aceștia au asistat la venirea pe lume a copilului care, la doar două zile de la naștere, s-a stins în condiții suspecte.

Mama pruncului ajunsese la Spitalul Județean Satu Mare gravidă în 40 de săptămâni. Sarcina nu a fost una problematică, însă metoda „barbară” a medicilor de a extrage copilul a îngreunat tot procesul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Eu am împins din toate puterile mele, cum am putut, tot fără rezultat. Tot m-au împins de burtă ca să iasă copilul, dar fără rezultat”, a spus mama bebelușului care s-a stins, potrivit observatornews.ro

Cadrele medicale care au monitorizat întreaga sarcină i-au acordat nota 5 la naștere copilului, din cauza lipsei de oxigen. Chiar și așa, medicii au ținut să-i asigure pe părinți că „totul este sub control”.

„M-a dus la băieţel, pe sectia de neonatologie terapie intensivă şi l-am văzut pe băieţel, a plâns. Totul a decurs binişor, a zis doamna doctor. Că are nevoie de timp să îşi revină, probabil o săptămână, două...”, a spus tatăl copilului.

Acuzații de malpraxis la Spitalul Județean Satu Mare

Starea bebelușului s-a agravat, iar cadrele medicale au decis să-l transfere pe micuț la un spital din Oradea.

Un examen amănunțit le-a arătat părinților că în urma nașterii, bebelușul ar fi suferit multiple umflături la nivelul capului, ce au dus la o hemoragie la nivelul creierului. În cele din urmă, micuțul a murit, în ciuda eforturilor medicilor.

Acum, părinții copilului îi acuză pe medici de malpraxis.

Citește și: Un nou sezon al emisiunii de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai”, din 10 septembrie, de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Urmează, sigur, ca ancheta să stabilească dacă suntem în prezenţa unei culpe medicale grave sau nu”, a specificat avocatul Răzvan Doseanu.

Spitalul constituie prin decizie manegerială o comisie de analiză şi evaluare a cazului, concluziile acestei comisii le vom face publice la momentul finalizării anchetei penale”, a declarat Rodica Iohan, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Satu

Mare.

Tragedia s-a petrecut la începutul lunii aprilie. Acum, cazul este anchetat de Parchet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si