Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Acuzații de neglijență la Spitalul Județean Constanța. Un bărbat ar fi fost lăsat să aștepe mai multe ore pe targă după ce a suferit un AVC

Caz revoltător la Spitalul Județean Constanța! Un pacient care a ajuns în urgențe după ce a suferit un AVC ar fi fost lăsat să aștepte 6 ore, pentru că medicul neurolog nu mai era la spital.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Soția bărbatului îi acuză pe medici că i-au lăsat soţul să aştepte cu orele pe o targă, în Unitatea de Primiri Urgenţe, deşi acesta suferise un accident vascular cerebral. Bărbatul a fost plasat la un monitor cardiac și abia după trei ore de la sosire medicii l-au preluat pentru a-i face o tomografie. 

A așteptat peste cinci ore

Pentru că rezultatul testului nu a fost interpretat, pacientul ar fi stat cinci ore fără să primească îngrijiri medicale.

Soția bărbatului susține că a acesta a primit tratament și a fost văzut de medici abia când starea lui s-a agravat.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce a fost prins sub mai multe panouri fotovoltaice

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pacientul avea probleme cu inima, iar în urmă cu zece ani suferise un alt accident vascular cerebral. Fiica lui povestește că orele de așteptare i-ar fi putut fi fatale.

Conducerea spitalului neagă acuzațiile

Conducerea spitalului susţine însă că pacientul a fost monitorizat şi a primit tratamentul de care avea nevoie.

Citeste si: Scandal de amploare, în Capitală. Doi vecini s-au bătut pentru un loc de parcare

"A fost în permanență monitorizat, a primit tratament simptomatic. În prezent este conștient, cooperant, stabil hemodinamic. A fost internat pentru supraveghere și tratament de specialitate.",  a transmis purtătorul de cuvânt SCJU Constanța.

Conducerea unităţii medicale a anunţat că va face verificări pentru a vedea dacă cele reclamate de familia pacientului se confirmă. 

Citeste si: Un autoturism a căzut în albia unui pârâu din Piatra-Neamț

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI