Noi acuzații dure în învățământ! De data aceasta, niște părinți din Timișoara spun că învățătoarea fiului lor l-ar fi abuzat pe acesta în repetate rânduri.

Acuzații învățătoare abuz Timișoara

Imagine reprezentativă pentru o sală de clasă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: "Drumul morții" a mai luat o viață. Trei accidente rutiere au avut loc pe DN2, lângă Buzău, în doar o oră

Cum au aflat părinții de scenele șocante de la școală?

De asemenea, aceștia sunt îngrijorați cu privire la faptul că femeia l-ar fi lovit pe băiat cu un indicator şi l-ar fi strâns puternic de obraji. Motivul ar fi fost că acesta nu ar fi ştiut să citească sau să coloreze la fel de bine ca şi colegii săi. Ei au descoperit despre faptele teribile, chiar de la băiatul lor, după ce acesta începuse să aibă un comportament mai retras. În cele din urmă, acesta le-a povestit tot ce s-a întâmplat în timpul orelor, chiar în văzut tuturor celor prezenți.

Mai mulți părinți au aflat despre aceste abuzuri, așadar au decis să meargă să discute cu învățătoarea, pentru a-i asculta punctul de vedere. Inițial, aceasta ar fi negat toate acuzațiile care i s-au adus, însă mai apoi ar fi recunoscut că l-a făcut impertinent de mai multe ori, deoarece nu făcea ceea ce i se ceruse.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acuzații învățătoare abuz Timișoara

Imagine reprezentativă pentru un elev.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un bărbat din Iași a vrut să-și pună capăt zilelor, din dragoste. Omul s-a rănit grav la cap, folosind un asomator de animale

În cele din urmă, elevul a fost transferat la o altă unitate de învățământ, iar în raportul pe care l-au trimis către ISJ, părinții au spus că motivul este agresiunea. Și Inspectoratul Şcolar a fost sesizat în acest caz, dar și IPJ Timiș, astfel încât să se ia niște măsuri.

O anchetă făcută de unitatea de învăţământ a concluzionat că, fapt, copilul a căzut cu capul în băţul învăţătoarei, potrivit directorului şcolii, informează Observator. Nu în ultimul rând, elevul în vârstă de 6 ani a fost dus și la psiholog, care a confirmat că aceasta a fost traumatizat, iar acum urmează ca el să treacă printr-un proces, astfel încât să dea uitări cele întâmplate.

Tot mai multe astfel de cazuri de abuz în școli au fost semnalate în ultima perioadă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si