Close sidebar
Close sidebar

Acuzații dure la adresa unei șefe din Poliție. Colegii sunt terorizați de comportamentul ei: "În p... mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu c....i de agenţi"

Mihaela Ghimpu, șefa Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, este în mijlocul unui scandal în urma unei plângeri venite pe numele său.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe scurt, comisarului de poliție i se reproșează faptul că își tratează într-un mod umilitor subalternii, cărora le adresează adesea injurii și le vorbșeste în cel mai josnic mod posibil.

Plângerea formulată de mai mulți agenți care nu s-au semnat a fost postată pe site-ul Sindicatului Poliţiştilor „Diamantul". Notificarea a ajuns și în mâinile șefilor Inspectoratului de Poliție al Județului Iași, care au început cercetările în acest sens. O comisie de anchetă a fost trimisă la Serviciul Logistic din cadrul IPJ Iași.

În cerere sunt prezentate cu lux de amănunt episoade care o au în prim plan pe Mihaela Ghimpu.

Potrivit zdi.ro, aspectele precizate de cel care a scris plângerea arată o latură care nu este deloc una normală pentru un șef din cadrul IPJ Iași.  

"Şeful serviciului, comisar de poliţie Ghimpu Mihaela îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil. În şedinţe aceasta foloseşte adesea un limbaj trivial, greu de reprodus. Suntem jigniţi, ni se spune că din vina noastră nu are când să se spele nici la p...ă,

totul fiind de faţadă, încearcă să scoată în evidenţă cât de mult munceşte dumneaei. Din aceste motive este prezentă la serviciu în fiecare weekend, nu vă gândiţi că mai mult de trei- patru ore într-o zi, dar bineînţeles că se pontează opt ore pe zi, ceea ce înseamnă 16 ore pe weekend. Niciodată nu îşi ia recuperări în termenul prevăzut de 60 de zile, drept pentru care este plătită cu 175%.
Este suficient un mic control al pontajelor pentru a înţelege cum funcţionează lucrurile la Serviciul Logistic", scrie poliţistul în sesizare, potrivit zdi.ro.

Polițista folosește un limbaj greu de reprodus

"Brusc se aud înjurături ca la uşa cortului şi vezi cum zboară pe holuri capsatoare, pixuri, hârtii şi tot felul de obiecte, pe fundalul înjurăturilor de mahala: să vă f.., să mă lingi în p...ă,

să-mi mănânci c.... Suntem mulţi care ne dorim să ne transferăm, preferăm să stăm plini de noroi şi frig decât să fim jigniţi în fiecare zi şi să vedem cum alţii câştigă un sac de bani pe munca şi spatele nostru în timp ce protejaţii îşi rezolvă problemele personale folosindu-se de maşinile instituţiei şi se prefac că lucrează în weekend".

Documentul arată și expresiile pe care Mihaela Ghimpu le folosește în momentele în care li se adresează subalternilor:

 „Poate nu ştii cui te adresezi, eu sunt comisar de poliţie”, „Să vă f**!”, „Să mă lingi în p***ă!”, ”Să-mi mânânci c***!”, ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu nişte căcaţi de agenţi”.

Totodată, colegii femeii spun că aceasta are un salariu colosal: câștigă 10.000 de lei pe lună.

„Nu este corect ca o persoană care fumează şi bea cafea prin toate birourile să jignească şi să umilească lucrătorii în ultimul hal, să fie plătită cu peste 10.000 de lei lunar, cum nu este corect nici faptul că unii agenţi din Serviciul Logistic care sunt aliaţii doamnei comisar să beneficieze de salarii de peste 5.000 de lei lunar, în condiţiile în care sunt poliţişti la Ordine Publică ce beneficiază de salarii mult mai mici, de 3.000 şi care îşi riscă viaţa zi de zi. Sunt luni în care pe fluturaşul doamnei comisar apar şi 64 de ore suplimentare plătite cu 175%", se mai arată în petiţia de pe Internet, potrivit zdi.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Conducerea IPJ Iaşi a dispus la sfârşitul anului trecut un control la Serviciul Logistic. În urma controlului nu au fost găsite nereguli, potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt.

Citeste si: Ciprian a murit în tragicul accident din Suceava. Avea doar 17 ani. Se afla în mașină alături de fratele său

Citeste si: VIDEO| Vulpe salvată de pe un bulevard din București. Ce spun medicii veterinari

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Un turist din Austria a povestit despre experiența sa în munții Bucegi din România: "ai mai mult impresia că te-ai rătăcit într-o groapă de gunoi"

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la comportamentul neadecvat al şefului Serviciului Logistic din cadrul IPJ Iaşi, conducerea instituţiei a dispus efectuarea unor verificări şi efectuarea unui control tematic. Astfel, în urma controlului tematic efectuat s-a dispus atenţionarea şefului serviciului şi a unui poliţist din cadrul serviciului. De asemenea, s-a dispus cercetarea administrativă a şefului serviciului, cercetare care a fost finalizată fără a se impune aplicarea unei alte sancţiuni", a menționat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI