Unui medic ginecolog din București i se aduc acuzații extrem de grave! Acesta ar supus o femeie din județul Argeș la o operație de extirpare a ovarelor, însă acesta ar fi externat-o pe femeie mai devreme decât era cazul, deși ea nu se simțea deloc bine. Totul a avut loc în anul 2020.

Acuzații medic București

Acuzații medic București

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Plan roşu de intervenţie: Accident cu patru maşini, un mort şi cinci răniţi, la Sineşti

Medicul de 54 de ani, operație eșuată

Nu după mult timp, pacienta a ajuns din nou la spital cu septicemie. De data aceasta, ea s-a dus la Spitalul Judeţean din Piteşti. După anchetă, a ieșit la iveală faptul că femeii îi fusese realizată operaţia de extirpare doar parţial, iar în timpul intervenţiei medicul i-a atins şi intestinul, ceea ce i-a pus viața în pericol.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin. 2 din Codul Penal, rap. la art. 194 alin. 1 lit. e Cod Penal. Din cercetări s-a stabilit că, în luna mai a anului 2020, un bărbat de 54 de ani, în calitate de medic la un spital de specialitate din municipiul Bucureşti ar fi efectuat o intervenţie chirurgicală unei femei şi i-ar fi provocat leziuni traumatice, ce i-au pus

în primejdie viaţa. După externarea prematură, persoana vătămată a solicitat, la domiciliu, intervenţia unui echipaj medical, fiind internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, în stare gravă", informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Acuzații medic București

Imagine reprezentativă pentru un medic.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Care este localitate din România unde casele sunt oferite de pomană: ”Am primit şi terenul aferent”

Acum, poliţiştii argeşeni propun procurorilor trimiterea în judecată a medicului ginecolog pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Medic din București, acuzat că a aruncat într-un sac un nou-născut viu

Un medic ginecolog de la o maternitate din București, acuzat că a aruncat într-un sac un copil născut prematur deşi acesta trăia, a fost trimis în judecată. Totul s-a întâmplat pe data de 24 aprilie 2019 când o femeie a născut prematur o fetiță. Deși aceasta era în viață, medicul a refuzat să ia măsuri pentru acordarea îngrijirilor medicale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si