Close sidebar
Close sidebar

Acuzatii dure pentru mama fratilor care se iubesc! Si-a omorat cativa copii, unii dintre ei nenascuti: "M-a pus sa o calc pe burta, au gasit-o intr-o camera plina de sange"

Cristina, mama fratilor care traiesc o iubire interzisa, este pusa la zid chiar de propria fiica.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Invitata la o emisiune tv, mama fratilor care traiesc in incest a fost acuzata de propria fiica de niste fapte abominabile. Fata sustine ca si-a vazut fratii morti si ca femeia si-ar fi omorat copiii, unii dintre ei chiar nenascuti.

"Dupa un timp mama a ramas insarcinata, a avut sarcina normala. Aproape de nastere a miscat copilul. Intr-o seara a ridicat niste saci ca sa se forteze. I-a venit rau s-a pus intr-o camera singura, ne-a dat pe toti afara. A nascut acolo si pur si simplu nu am stiut nimic, am vazut-o fara burta. Am intrebat-o unde e copilul si mi-a spus sa nu spun la nimeni. Erau niste rufe murdare intr-o camera. Nu a vrut sa imi arate capul fetitei. A luat-o si a pus-o in niste presuri intr-o cutie. Nu am stiut unde a dus-o.

A ingropat-o langa casa. A doua zi s-au facut reclamatii impotriva ei. Au venit niste domni, i-au luat interviu, au dezgropat copilul. Pe ea nu stiu cum au putut sa o lase sa scape. Au lasat-o din cauza noastra si a lui tata.(...) A ramas insarcinata din nou. A avut un baiat. Pe la 4 luni m-a pus sa o calc pe burta. Punea greutati pe burta. Au gasit-o intr-o camera plina de sange.
Ea intre timp nascuse si a aruncat copilul in hazna. A venit politia, n-a patit nimic
", spune fiica Cristinei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Ea nu a vazut asa ceva. El nici nu avea hazna in curte. Eu nu mai pot sa duc sarcini decat pana la 4-5 luni.(...) Da, copilul s-a nascut mort si l-am ingropat. Nu am stiut ce sa fac. Mi-era frica. Nu chemasem moasa si mi-a fost frica", a spus mama fetei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI