Baiatul a fost gasit joi dimineata chiar de o ruda, care a anuntat imediat politia. Se afla pe un teren din apropierea casei, iar potrivit primelor informatii, copilul nu avea urme de violenta, iar cauza mortii ar putea fi o supradoza de etnobotanice. 

Parintii baiatului sunt cei care au acuzat ca acesta ar fi consumat si în trecut astfel de substante. Mai mult chiar, disperat, tatal baiatului ar fi facut si acuzatii grave la adresa autoritatilor.


“Tatal copilului sustine ca baiatul sau a murit din cauza consumului de etnobotanice. Acesta spune ca a mers la politie de mai multe ori si chiar le-a dat o lista cu traficantii de droguri din oras, insa, nimeni nu a facut nimic”, spune Lazar Gigel, presedintele CIADO. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Parintele spune ca si cu baiatul cel mare a avut probleme din

cauza etnobotanicelor si a incercat sa-si ajute copiii cum a stiut el, pentru ca de autoritati nu a fost bagat in seama. 

Lazar Gigel sustine ca Agentia nationala antidrog nu face nimic si la ora actuala nu este un plan de actiune. “Cerem de ani buni reorganizarea Agentiei si regandirea politicilor nationale antidrog ce se dovedesc a fi ineficiente. Din pacate clasa politica nu intelege fenomenul iar decidentii politici din MAI, nu sunt specialisti.

In aceasta situatie se da credit Agentiei care ea centreaza, ea da cu capul, ea arbitreaza fiind lasata singura fara sprijin si suport”, afirma Lazar Gigel. 

foto: bzi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si