Bărbatul care este proprietarul unui teren chiar lângă Ferma Dacilor a vorbit în exclusivitate într-una din emisiunile de la România TV despre faptul că deși nu îl cunoaște personal pe Cornel Dinicu este convins că la mijloc este vorba despre faptul că acesta este o victimă a unor persoane importante din județul Prahova.

„Haideti sa fim realisti. Mi s-au adus amenintari, ca ce caut la televizor.

Dar daca domnul Dinicu era victima si murea in acest incendiu, cine era de vina. Eu nu sunt un om pregatit, dar trebuie sa spun ca omul asta a fost victima aici, a fost un incendiu provocat”, a spus bărbatul. 

Vecinul lui Cornel Dinicu, declarații despre incendiul de la Ferma Dacilor

Bărbatul spune că cei care ar fi dat foc ar fi chiar în apropiere de Ferma Dacilor, chiar mai mult spune că e imposibil ca flăcările să fi izbucnit dintr-un singur loc.

„Din toate punctele de vedere, nu am și nu am avut nicio relație cu acest domn Dinicu. Clădirea respectivă avea peste 100 de metri lungime și peste 10 metri lățime. Nu avea cum să ardă, daca pleca focul dintr-un singur punct. Criminalul adevărat sta și se uită la noi la televizor. La două străzi de mine, acum 4-5 ani, 20 de inși taie mâna unei persoane și nu se ia nicio măsură.

Putem să mergem că acolo e punctul cheie. Am pentru toate răspuns. Eu am fost la mine la teren și am fost acuzat că am fost acolo să filmăm porcii lui Dinicu. Dar porcii erau luați și adevăratul mafiot e în libertate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ce le-a spus Cornel Dinicu judecătorilor? Cum arată, de fapt, rețeaua electrică de la Ferma Dacilor?

Un nene de la DSV îmi dă amendă de 500 de milioane ca nu am doi câini crotaliati, iar omului ăstuia Dinicu nu îi dă nicio amendă pentru sute de porci.

Omul ăsta e o persoana influentă, dar eu dacă port o conversație cu el, înseamnă ca și eu sunt tot interlop. Eu nu am legătura cu el, o singură dată am mâncat la Ferma Dacilor, acum cinci ani.

Acolo unde e Ferma a fost un drum. Acum a fost ocupat drumul și ne-au întors din drum oamenii domnului Dinicu, când am fost sa filmăm, ca au zis că filmam porcii lui Dinicu.

Citește și: Fiul lui Cornel Dinicu, gest disperat în infernul de la Ferma Dacilor. Mărturia tulburătoare a patronului din Tohani

Exista o scară a puterii, domnul Dinicu e la jumătate, interlopii aia mari sunt la județ. Poate el la rândul lui era doar un supus”, a declarat bărbatul, vecin cu Ferma Dacilor la RTV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si