Close sidebar
Close sidebar

Acuzatii grave in cazul atacului mafiot asupra unei jurnaliste din Brasov! Interlopii au fost inlocuiti in ancheta cu soareci!

Acuzatii grave in ancheta atacului mafiot asupra unei jurnaliste din Brasov! Masina femeii a fost incendiata in parcare, iar primele cercetari au aratat clar ca a fost vorba de o mâna criminala!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai ca un expert i-a contrazis apoi pe politisti si a stabilit ca de vina pentru incendiu au fost soarecii care au ros cablurile masinii. Revoltata, jurnalista cere parlamentului sa ii faca dreptate, scrie romaniatv.net.
 
Masina jurnalistei a fost incendiata in luna octombrie de persoane necunoscute, chiar in fata casei, dupa care a explodat. Din masina nu a mai ramas mare lucru, doar caroseria arsa.
 
Imediat dupa incident, jurnalista i-a acuzat pe interlopi ca s-au razbunat pe ea. Dosarul penal a fost instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Brasov, pentru infractiunea de distrugere.

Citeste si: „Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: Niște schelete găsite în 1993 dezvăluie povestea uluitoare a expediției arctice eșuate în 1845. Ultimii marinari s-au mâncat între ei- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI