Femeia isi simte corpul greu, ca de plumb. De la accident, e tintuita pe un pat de spital. Isi mai simte doar picioarele, nu si mainile. Un medic si un asistent medical o ridica si o pun pe o targa. De vineri seara si pana duminica, timp de 48 de ore, specialistii din Resita nu au reusit sa-i puna un diagnostic.

Ionut Loga, sotul victimei: Era toata vanata cum se vede in filmare si atunci acel doctor s-a enervat si a trimis-o inapoi la judetean.

Nu isi misca corpul, nu simtea nimic si cand a ajuns acolo, dimineata, cu ea, doctorita a spus domne stai ca femeile gravide!

In realitate, biata femeie avea cervicala rupta. O fractura grava in urma careia ar fi putut ramane paralizata, a fost descoperita de medici tarziu, spune barbatul... Cand el ar fi facut indelungi presiuni ca sotia sa-i fie consultata atent.

"Trage sa moara ca sa venim la ea? Trage sa moara? Exact asa mi-a spus!"

"Deci vina este o vina comuna! Bun.  Domnule director, nu ma puteti indupleca ca nu este vina celor de la UPU. Nu, nu, nu!"

"Pe mine ma intereseaza sa raspunda cine a dat verdictul. Da, este ambulanta, UPU si Neurologia. Sunt trei lucruri pe care trebuie sa le vedem."

Directorul Spitalului din Resita se apara si spune ca angajatii nu pot fi acuzati de neglijenta. Doctorii i-au facut cinci radiografii si un computer tomograf.
Abia cand au avut rezultatele testelor si au reusit sa puna un diagnostic au trimis pacienta la Timisoara.

"I s-au facut cinci radiografii, radiografia are limitele ei. Nu se vede totul. Singurul lucru, trebuia facuta o rafiografie tintita. Negasindu-se nimic pe radiografie, nici macar suspiciune n-a fost."

Cert este ca medicii din Timisoara au reusit sa o operze pe femeie si sa ii stabilizeze coloana vertebrala.
Specialistii spun ca sansele de vindecare completa sunt mari.

Dr. Marius Craina: Pacienta a fost supusa unei interventii neuro-chirurgicale  care a constat in stabilizarea coloanei cervicale, actualmente este internata in sectia de Terapie Intensiva. A inceput deja sa dea semne de mobilitate.

Sotul victimei este hotarat sa depuna plangere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si