Close sidebar
Close sidebar

Acuzatii grave la adresa medicilor de la Spitalul Judetean din Resita! Au lasat o femeie sa plece acasa desi nu-si mai simtea membrele in urma unui accident

Soţul unei paciente îi acuză pe doctori că au vrut să o trimită acasă, deşi femeia nu îşi mai simţea mîinile şi picioarele n urma unui accident. ##VIDEO38430##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia isi simte corpul greu, ca de plumb. De la accident, e tintuita pe un pat de spital. Isi mai simte doar picioarele, nu si mainile. Un medic si un asistent medical o ridica si o pun pe o targa. De vineri seara si pana duminica, timp de 48 de ore, specialistii din Resita nu au reusit sa-i puna un diagnostic.

Ionut Loga, sotul victimei: Era toata vanata cum se vede in filmare si atunci acel doctor s-a enervat si a trimis-o inapoi la judetean. Nu isi misca corpul, nu simtea nimic si cand a ajuns acolo, dimineata, cu ea, doctorita a spus domne stai ca femeile gravide!


In realitate, biata femeie avea cervicala rupta. O fractura grava in urma careia ar fi putut ramane paralizata, a fost descoperita de medici tarziu, spune barbatul... Cand el ar fi facut indelungi presiuni ca sotia sa-i fie consultata atent.


"Trage sa moara ca sa venim la ea? Trage sa moara? Exact asa mi-a spus!"

"Deci vina este o vina comuna! Bun.  Domnule director, nu ma puteti indupleca ca nu este vina celor de la UPU. Nu, nu, nu!"

"Pe mine ma intereseaza sa raspunda cine a dat verdictul. Da, este ambulanta, UPU si Neurologia. Sunt trei lucruri pe care trebuie sa le vedem.
"

Directorul Spitalului din Resita se apara si spune ca angajatii nu pot fi acuzati de neglijenta. Doctorii i-au facut cinci radiografii si un computer tomograf. Abia cand au avut rezultatele testelor si au reusit sa puna un diagnostic au trimis pacienta la Timisoara.

"I s-au facut cinci radiografii, radiografia are limitele ei. Nu se vede totul. Singurul lucru, trebuia facuta o rafiografie tintita. Negasindu-se nimic pe radiografie, nici macar suspiciune n-a fost."


Cert este ca medicii din Timisoara au reusit sa o operze pe femeie si sa ii stabilizeze coloana vertebrala. Specialistii spun ca sansele de vindecare completa sunt mari.

Dr. Marius Craina: Pacienta a fost supusa unei interventii neuro-chirurgicale  care a constat in stabilizarea coloanei cervicale, actualmente este internata in sectia de Terapie Intensiva. A inceput deja sa dea semne de mobilitate.


Sotul victimei este hotarat sa depuna plangere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI