In loc sa-i educe pe prescolari, i-a lasat flamanzi? E o intrebare la care educatoarea din imagini refuza sa raspunda. Cu numai 2 luni inainte de pensionare, dascalul ar fi facut un gest care ii pune la indoiala intreaga cariera. Fostul ei sot a facut descoperirea.

Director gradinita: Domnul Popescu si cu fostul sot al doamnei s-au deplasat la locuinta, de unde au adus 8 cutiute de 200 ml lapte si 5 cornuri.


Ion Modrea, primar com Turcinesti: Daca a recurs la acest gest, pentru mine este josnic, nu voi fi omul care sa apar pe cel care greseste si merge pana la a fura de la gura copiilor

Daca le-a luat sau nu micutilor cornul de la gura, nimeni nu stie cu exactitate. Cert este ca pana acum, parintii nu s-au plans ca micutii lor au fost lasati fara gustarea de la stat.

Purt. cuv. IPJ GORJ: politistii au fost sesizati de un barbat de 63 ani Tg Jiu ar fi sustras din scoala 7 cutii cu lapte care trebuiau distribuite elevilor pri programul national cornul si laptele.

Educatoarea se jura ca totul este o inscenare. Printre lacrimi, femeia spune ca fostul ei sot este de vina.

"Greseala este a mea ca i-am lasat cheia, de ce isi bate joc de mine dupa 30 de ani de casatorie"

Desi a promis reporterilor ca le explica intreaga situatie dupa ce termina orele de la
gradinita,  educatoarea s-a razgandit. In paralel cu ancheta politiei, care a deschis dosar penal pentru furt, o comisie disciplinara a inspectoratului scolar va hotari daca educatoarea va fi demisa inainte sa iasa la pensie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si