Close sidebar
Close sidebar

Acuzații grave la adresa unor părinți români din Italia. Și-au terorizat copilul după ce le-a spus despre orientarea sa

O româncă și un român, părinți ai unui adolescent în vârstă de 15 ani, sunt acuzați de maltratare în Latina, regiunea Lazio din Italia. Cei doi și-ar fi terorizat ani la rând copilul după ce acesta le-a spus orientarea sa sexuală.

Alexandra Costea,

Acuzații grave la adresa unor părinți români din Italia. Și-au terorizat copilul după ce le-a spus despre orientarea sa

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform jurnaliștilor din Italia, cei doi români sunt acuzați că l-au abuzat și bătut, timp de doi ani, pe fiul lor în vârstă de 15 ani după ce acesta le-ar fi mărturisit că este homosexual.

Citeste si: O adolescentă aflată pe skateboard a fost rănită de un șofer băut

Judecătoarea Giorgia Castriota are programată pentru data de 7 septembrie o audiere împotriva celor doi români, care sunt acuzați că și-au maltratat fiul.

Procuratura: „Părinții români și-au maltratat fiul”

Potrivit rechizitoriului, cei doi români, cu vârstele de 49, respectiv 43 de ani, au fost denunțați de fiul lor care la acea vreme avea doar 15 ani și care a sesizat autoritățile judiciare că ar fi suferit abuzuri psihologice în perioada 2017-2019.

Conform procuraturii, drama prin care a trecut tânărul a început după ce acesta le-a povestit părinților despre orientarea lui sexuală. Reacția tatălui și a mamei a fost pe cât de neașteptată, pe atât de violentă și au încercat în toate modurile să îl facă pe adolescent să se răzgândească. Ba chiar l-au însoțit pe adolescent la diferite biserici, iar în alte împrejurări tatăl îl lovea cu pumnii, iar mama cu o curea.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Citeste si: Un deputat rus afirmă că un ministru al Apărării NATO ar putea fi răpit şi adus la Moscova

„Părinții care au aflat de homosexualitatea copilului lor, nu au tolerat-o și l-au determinat să renunțe de la orientarea sa sexuală și să o respingă. Cu o multitudine de acțiuni violente, morale și fizice, și-au maltratat fiul”, a precizat procurorul în acuzație.

„Singura intenție a fost de a leza integritatea morală și fizică a băiatului pentru a face imposibilă conviețuirea”.

Cei doi români au acționat în competiție între ei cu diverse acțiuni morale și fizice. Mărturia a alți doi români, prieteni ai cuplului, a întărit acuzațiile care le sunt aduse. Audierea preliminară va începe în puțin peste trei luni.

Citeste si: Sute de bilete de avion pentru turiștii români anulate în ultimul moment

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI