Close sidebar
Close sidebar

Acuzații grave la o școală din Botoșani! Un elev de 12 ani ar fi fost bătut de profesorul de sport. Copilul a ajuns la spital

Părinții minorului spun că profesorul l-a lovit de mai multe ori pe elev, fie cu palma, fie cu o carte.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Unsplash]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acuzații grave la o școală din localitatea Săveni, județul Botoșani. Un elev de 12 ani a ajuns la spital în urma unei lovituri la cap. Incidentul s-ar fi petrecut chiar în sala de sport a școlii Gimnaziale Nr.1.

„Pacientul de 12 ani s-a prezentat la UPU pediatrie, în urma unei agresiuni, un policontuzionat minor, un traumatism cranio-cerebral minor”, a declarat Ramona Guraliuc, UPU SMURD Botoşani.

Citește și: O mămică și bebelușul ei au fost împinși pe scări de administratorul blocului. Bărbatul din Galați s-ar fi certat înainte cu femeia

Citeste si: Meteorologii ANM anunță ploi, îngheț și vânt puternic. Care sunt zonele vizate- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor- antena3.ro

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Părinții minorului îl acuză pe profesor. Nu l-ar fi lovit doar o singură dată pe elevul din Botoșani 

Elevii jucau handbal în momentul în care copilul a dat o pasă greșită. Când a văzut, profesorul s-ar fi enervat extrem de tare. Cadrul didactic, care îi e și diriginte minorului, l-ar fi lovit tare pe copil, spun părinții acestuia.

„La un moment dat, a fost lovit de domnul de educație fizică, pe obrazul stâng. O lovitură mai puternică. Moment în care băiatului i-au căzut ochelarii pe jos.

S-a aplecat să ia ochelarii, iar atunci când s-a ridicat profesorul de sport i-a mai aplicat o palmă grea la cap”, a povestit tatăl copilului, notează observatornews.ro.

„Chiar din prima zi a clasei a şasea domnul diriginte i-a mai aplicat o carte peste cap din simplul fapt că n-a ştiut să aranjeze cărţile, cum i-a spus domnul diriginte”, a spus și mama copilului.

Părinții elevului care a ajuns la spital au depus plângere pe numele cadrului didactic, iar autoritățile au deschis o anchetă. În același timp, o anchetă a fost deschisă și de conducerea școlii din Botoșani. 

„În cel mai scurt timp, au fost demarate verificări pentru a se stabili existenţa evenimentului, dar şi împrejurările în care acesta s-ar fi produs”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Citește și: VIDEO Panou de baschet prăbușit peste un copil, în incinta unei școli din Alba Iulia. Minorul de 12 ani a ajuns la spital

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI