"Supararea a pornit de la alte chestii in familie si a inceput sa filmeze in masina lumea de pe strada. M-am dat jos sa discut cu el, mi-a dat un pumn si a fugit si s-a inchis la el in masina", a declarat Marian, la 24 de ore de la incident, potrivit gorj-domino.ro.

Tanarul sustine ca organele de ordine l-au batut destul de rau.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Jandarmii m-au batut foarte rau dupa ce s-a intamplat incidentul si baiatul care a filmat mi-a dat si el un pumn (…) iar politia mi-a vorbit foarte urat si m-a jignit foarte tare la municipiu", a mai spus acesta.

Alin Ivan, reprezentantul Jandarmeriei Gorj: "A fost un apel pe 112, iar la fata locului s-a deplasat o patrula mixta dintr-un jandarm si un politist, insa in momentul ajungerii, persoana si sotia parasisera zona unde avusese loc altercatia, acesta fiind gasit in zona limitrofa.

Afirmatia acestuia cu referire la faptul ca ar fi fost agresat de catre jandarmii nostri mi se pare absolut bizara, din moment ce acesta a raspuns solicitarii de a fi condus la sectia de politie. Acesta nu s-a opus, nefiind necesara procedura incatusarii".

Cat despre nunta pentru care se pregateau cei doi tineri in momentul in care au avut altercatia, Marian Cocolea sustine ca nu va mai fi cazul:" N-o sa ne mai impacam, botezul probabil ca o sa se tina…".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si