Pe zi ce trece, tot mai multe informații apar în cazul disparițiilor de la Caracal! Dacă la început doar Gheorghe Dincă era un monstru pentru oamenii din România, ei bine, pe măsură ce ancheta a evoluat, și familia bărbatului a fost luată în collimator.

Elena Dincă, soția criminalului, este și ea pusă la zid de părinții Alexandrei și ai Luizei, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată.

Elena Dică este cheia în cazul Caracal? Cine susține acest lucru

O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.

Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă", a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV.

Soția lui Gheorghe Dincă i-a mințit pe anchetatori referitor la întoarcerea în Caracal în cazul Alexandrei?

Mai mult, o altă teorie o are recent în prim-plan pe Elena Dincă, de data aceasta legată de dispariția Alexandrei Măceșanu

Surse din caz merg pe ideea că soția lui Gheorghe Dincă i-a mințit pe anchetatori în declarațiile date. Drept dovadă, din ultimele informații date de vecini, Elena Dincă ar fi fost în curtea bărbatului ei, chiar în ziua în care ar fi fost ucisă Alexandra! ”E o părere, cum

că femeia ar fi venit atunci de la Arad, acolo unde stătea de câteva luni, acasă, la Dincă. Nu se poate băga mâna în foc că a fost exact așa, sunt niște indicii noi, dar oamenii legii trebuie să ancheteze și această pistă”, au dezvăluit persoane din Caracal într-o emisiune TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si