Close sidebar
Close sidebar

Acuzatiile care arunca politica in aer! Un politician ar fi abuzat o tanara cu probleme psihice

Incredibile sunt acuzatiile care i se aduc unui consilier local dintr-o comuna ieseana. Barbatul este cercetat de oamenii legii dupa ce ar fi abuzat o tanara cu probleme psihice. Nu e pentru prima oara cand incearca sa isi bata joc de fete fara aparare, spune in lacrimi, mama victimei, care a depus plangere la politie!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Neputinta si groaza simte femeia de cand fiica sa, in varsta de 30 de ani, dar cu mintea unui copil, i-a spus ca a fost batjocorita! Un barbat bine vazut in sat ar fi ademenit-o intr-un loc ascuns si ar fi profitat de naivitatea ei.

"Mergea la vale si tragea pantalonii, se incheia la pantaloni, eu asa am vazut"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"A fost usor de pacalit, dar nu a fost ala normal la cap care a facut!"

Cel aratat cu degetul e un consilier local!

Ca raspuns la acuzatii, barbatul spune ca totul ar fi o inscenare. Politistii au insa o plangere pe numele sau si trebuie sa-l cerceteze.

In cazul in care abuzyl s-a fi petrecut, trebuie dovedit. Deocamdata, legistii care au examinat-o pe tanara spun ca nu au gasit urme de agresiune. Legea e, totusi, clara cand vine vorba de persoane fara discernamant. O comisie de specialitate va decide daca tanara a fost sau nu constienta de faptele sale. 

Bardita Argentina, mama fetei.

"Puscaria sa-l manance, nu-l iert niciodata, in puscarie sa mearga"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI