Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cum este posibil oare ca intr-o tara europeana sa existe asemenea atrocitati fara ca nimeni sa ia nicio masura? Pe banii cetatenilor alesii locali improvizeaza asa zise adaposturi pentru animale fara nicio autorizatie si fara sa respecte nicio norma legala. Rezultatul este de-a dreptul sfasietor.

TARGSORU VECHI- PRAHOVA


Asta este imaginea....Uite! Asa arata o imagine de un adapost.. Platit din bani publici. Ce faceti, mai! Uitat-te la ei! Ce cauta astia in adapost?..

Aceasta improvizatie numita adapost nu are nici macar ingrijitori angajati sa supravegheze cainii daramite un medic veterinar.

Bai frate! Ce e cu astia aici, mai? Uita-te la asta... E inchis aici! Ce faci, mai?


Vasele in care am gasit apa statuta sunt pline de rugina si mizerie iar bietele animale sunt nevoite sa o accepte.


Doamne fereste! Uita-te cum arata apa in...De unde beau cainii apa! De la ploaie banuiesc!

Insa asta nu e tot. La marginea padurii din apropiere este plin de osemninte de caini. Probabil aici putrezesc cei care nu rezista conditiilor din acest adapost-fantoma platit de primarie.

Uite-l aici! Il vezi? Da-l mai incoace! Il vezi? Da! Asta e un craniu! Iar aici jos e plin de oase.
Ia uite! Sira spinarii.


Imediat am apelat autoritatile. Deoarece cele locale nu binevoiau sa raspunda la telefon am fost nevoiti sa sunam la 112.

Vrem sa vina un echipaj de la politie aici. Sunt niste caini afara morti...Deci, sunt cadavre de caini? Da, da!


Intre timp la fata locului apare si un paznic din apropiere. Primaria l-a pus sa dea de mancare cainilor in lipsa de personal.

Aia e mancarea care s-a stricat nu? Da! A pouat in ea! Si cateii aia mici ce mananca? Ce mancare mananca? Crochete, ce sa manance? Tot din astea? Pai da.

In timp ce asteptam politia si criminalistii verificam cerem ajutorul si Directiei Sanitar Veterinare Prahova. Ascultati cu atentie!

La Strejnicu nu avem niciun adapost inregistrat autorizat sanitar veterinar.

Noi acum v-am instiintat. Va asteptam! Eu o sa anunt conducerea si luam masuri urgente, sigur ca da! Noi stam aici si va asteptam. Si sa trimiteti si pe cineva sa ridice aceste doua cadavre de aici!.Da, da, da! E in regula, multumim!..

Acum nu mai ramane decat sa asteptam autoritatile. Insa cea mai urata surpriza vine chiar din partea acestora. Cei care ar trebui sa ia masuri! Cei care ar trebui sa apere aceste biete suflete....


Eu nu pot sa trimit echipa acum si mai ales ca personalul il am distribuit in teren si astea... Deci, nu puteti sa trimiteti pe nimeni. Da!

Dupa cateva minute de insistente aflam ca trebuie sa facem sesizare scrisa ca cineva sa se urneasca din loc.

Sesizarea se face in scris, domnu'....Da! O zi buna! Pana atunci nu veniti. O.K. Haideti ca va scriu pe mail daca nu...A inchis.


Chiar daca am facut si sezisari scrise si au trecut mai bine de trei ore, nici DSV-ul si nici politia nu si-a facut aparitia desi am apelat numarul de urgenta 112.

Deci, doua ore si jumatate am stat aici. Politia nu a venit, apel la 112. Iar in continuare atmosfera aici la adapost se desfasoara conform niciunei legi.

Intreaga poveste o veti putea urmari luni la rubrica Salvam suflete unde va vom arata cu lux de amanunte cum sunt sfidate legile statului roman!

Exista medic veterinar angajat cu contract aici la adapost? Nu. Autorizatie DSV exista? Nu!

Sunteti in ilegalitate domnule. Stim.

Banii pe care i-ati alocat aici sunt ilegali


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si