Close sidebar
Close sidebar

Adelina Pestritu, rochii de nuntă de 40.000 de euro! Va avea două ținute spectaculoase! EXCLUSIV

Adelina Pestritu face nunta azi! Frumoasa vedetă va îmbrăca azi rochia de mireasă. Mă rog, rochiile, pentru că bruneta are pregătite două ținute absolut spectaculoase.

I.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adelina Pestrițu face nuntă azi. Sute de invitati sunt așteptați să participe la ceea ce va fi, fără îndoială, "Evenimentul anului 2019". Nunta Adelinei va fi una cu totul și cu totul specială. Multe surprize, mâncăruri și băuturi fine, un local absolut spectaculos amenajat pentru petrecere și artiști de renume chemați să întrețină atmosfera.

Evenimentul se anunță a fi unul cu totul și cu totul special.

WOWbiz.ro a reușit să afle, în exclusivitate, de la persoane din anturajul echipei de organizare, că nuntașii vor fi distrați de două vedete de renume: Elena Gheorghe si Maria Dragomiriu. Însă, sursele noastre ne-au dezvăluit că, pe lângă aceste două nume sonore, și alți artiști vor urca pe scena evenimentului, însă numele acestora este, momantan, strict secret!

Mai mult decât atât, surse din anturajul organizatorilor ne-au dezăluit că Adelina va avea nu o singură rochie de mireasă, ci două, una mai spectaculoasa ca alta.

Și dacă detaliile legate de croială sunt ținute încă în mare secret, bruneta dorind să taie răsuflarea tuturor celor prezenți atât la biserică, cât și la petrecerea de după, jurnaliștii WOWbiz.ro au reușit, totuși, să afle câteva amănunte extrem de importante și picante.

Adelina Pestrițu face nuntă azi. Cât costă rochiile de mireasă pe care le va purta

Spre exemplu, dacă rochia pe care Adelina o va purta la biserică va fi una splendidă, însă decentă, cea de la petrecere va fi absolut orbitoare.

Nu de alta, dar este o ținută sexy, cusută manual și bătută cu cristale naturale. Acesta este și motivul pentru care suntem foarte curioși dacă orele de sală pe care le-a făcut vedeta înaintea nunții își vor spune cuvântul, pentru ca bruneta va fi nevoită să danseze, să fie sufletul petrecerii, cu 10 kilograme în plus, aceasta dacă nu punem la socoteală încălțările și bijuteriile pe care le va purta.
Pentru că, da, ați citit corect, atât cântărește cea de-a doua rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu.

 

Iar acum, cea mai interesantă parte pe care au reușit să o afle jurnaliștii WOWbiz.ro, în exclusivitate: cele două rochii au costat, împreună, aproape 40.000 de euro. Vă lăsăm pe voi să faceți socoteala pentru prima rochie și vă spunem doar atât: cea de-a doua a costat nici mai mult, nici mai puțin decât 30.000 de euro. Biata mamă soacră a Adelinei Pestrițu... pardon, Șteblea!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Frumoasa Brunetă s-a căsătorit de curând cu alesul inimii ei, Virgil Șteblea, cel alături de care a și înfăptuit minunea, cea mai mare realizare a vieții ei, micuța Zenaida.

Ei bine, toată această poveste de iubire nu putea fi completă fără o nuntă ca-n povești, așa că aceasta are loc chiar azi, 20 iulie. Adelina Pestrițu le-a promis invitaților o nuntă ca-n basme, cu ținute de vis, surprize și multe momente emoționante.

Adelina  a supravegheat îndeaproape absolut toate etapele pregătirilor pentru marele eveniment, pentru a se asigura că totul va ieși perfect. Potrivit unor surse de la localul la care se va petrecere evenimentul, Aristocrat din Pipera, proprietarii au fost nevoiți să accepte, de dragul celebrei viitoare mirese, distrugerea tavanului din salonul în care se vor distra invitații.

Nu de alta, dar miresica a ținut morțis la un anumit tip de aranjament special care nu putea fi altfel montat decat prin ancorare din tavan. Așa că i-au făcut pe plac, chiar dacă asta i-a băgat la cheltuieli serioase, în condițiile în care salonul abia fusese renovat.

Elena Gheorghe și Maria Dragomiroiu, două dintre artistele care vor întreține atmosfera la petrecere

Evenimentul de azi se anunță a fi unul cu totul și cu totul special, în condițiile în care la el și-au anunțat participarea sute de invitați. Dincolo de mâncărurile alese și de băuturile fine, WOWbiz.ro a reușit să afle, în exclusivitate, de la persoane din anturajul echipei de organizare, că nuntașii vor fi distrați de două vedete de renume: Elena Gheorghe si Maria Dragomiriu. Însă, sursele noastre ne-au dezvăluit că, pe lângă aceste două nume sonore, și alți artiști vor urca pe scena evenimentului, însă numele acestora este, momantan, strict secret!

Adelina Pestrițu face nuntă! Cum arată invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare

Pe invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare, în stânga versurilor, două fete care se țin în brațe, de șolduri, una îmbrăcată în roz, iar alta în alb, fapt ce simbolizează prezența domnișoarei de onoare lângă mireasă.

”Draga mea Anca, știi că-n curând
Verighetă voi purta. 
Mi-a trecut asta prin gând
Și vreau să te rog ceva

Vreau 6 fete cu mine
Ce tot timpul mă susțin. 
La altar pentru a mă ține
Dacă fug, plâng sau leșin:)

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De-asta eu am pentru tine
O solemnă întrebare: 

N-ai vrea să stai lângă mine
Domnișoară de onoare?”

Adelina Pestrițu face nuntă! Cum arată invitația la nuntă pentru cavalerul de onoare

Invitația lui Virgil Șteblea pentru cavalerul de onoare este diferită de cea a Adelinei Pestrițu pentru domnișoara de onoare. Astfel că Virgil a ales un scris de tipar, iar imaginea care apare pe invitație înfățișează un bărbat îmbrăcat într-un costum elegant.

Mi-ești prieten, știi precis
Ce-o să mi se-ntâmple mie:
Da, din vară m-am decis
Să renunț la burlăcie.

Și te-aștept cu bucurie,
Lângă mine vreau să fii, 
C-apoi, dacă am soție,
Nu știu cât voi mai ieși

Sincer, îmi vei mulțumi
Pentru ceea ce-o să-ți cer: 
Ești așa drăguț să-mi fii
De onoare, cavaler?”

Adelina Pestrițu face nuntă azi. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit pe 3 iulie, la primăria sectorului 1 din Capitală, doar în prezența nașilor. Ceremonia a fost una restrînsă, Adelina dorind să se păstreze pentru marele eveniment de azi, 20 iulie 2019.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI