Volodimir Zelenski a declarat, la București, că este convins că şi Ucraina şi Republica Moldova vor deveni membre ale Uniunii Europene şi are susținerea României în acest proces. 

Aderarea Ucrainei şi Republicii Moldovava asigura securitate şi stabilitate în zonă

”Suntem pregătiţi pentru începerea tratativelor de aderare la Uniunea Europeană şi România ne susţine în acest sens”, a spus Zelenski. El a mai menționat că aderarea celor două ţări la UE va asigura ”o securitate şi stabilitate în zonă”.

Aderarea Ucrainei şi Republicii Moldovava asigura securitate şi stabilitate în zonă

Aderarea Ucrainei şi Republicii Moldovava asigura securitate şi stabilitate în zonă

[Sursa foto: presidency.ro]

Volodimir Zelenski a adus în discuție cooperarea în triunghiul Ucraina-Moldova-România, care le va permite să creeze noi posibilităţi pentru ţări, în primul rând oe partea de dezvoltare economică. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Parteneriat Strategic România-Ucraina, semnat la Cotroceni. Iohannis: ”Ne dorim o relaţie bilaterală bazată pe încredere”/ Zelenski: ”România a ales Ucraina în cel mai dificil moment din istoria noastră”

”În curând va începe să funcţioneze un coridor pentru cereale din Ucraina, prin Moldova”

”În curând va începe să funcţioneze un coridor pentru cereale din Ucraina, prin Moldova.

Acest lucru are importanţă mare nu numai pentru Ucraina şi România, pentru Europa în întregime. Cooperarea trilaterală dă un impuls foarte bun pentru dezvoltarea ecoonomică, pentru dezvoltarea business-ului”, a mai afirmat Zelenski.

Zelenski a fost primit la Cotroceni

Zelenski a fost primit la Cotroceni

[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Citește și: VIDEO- Volodimir Zelenski, prima vizită în România de la izbucnirea războiului. Ce semnifică vizita președintelui ucrainean în țara noastră?

Zelenski, la Bucureşti: România a ales Ucraina în cel mai dificil moment din istoria noastră

Volodimir Zelenski a mai declarat marţi, la Palatul Cotroceni, că România a ales Ucraina în cel mai dificil moment din istoria noastră.

”Suntem recunoscători pentru solidaritatea dumneavoastră şi menţionăm că România a ales Ucraina în cel mai dificil moment din istoria noastră”, a spus Zelenski. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si