Adevarata dimensiune a nepotismului la alegerile parlamentare din 2016 este inca departe de a fi vazuta in ansamblu. Multi dintre tinerii promovati si impinsi in fata pe listele partidelor nu sunt altceva decat odraslele vechilor baroni locali si sponsori de partid.

Ionela Dobrica, PSD
Ionela Dobrica, PSD
Tatal Ionelei, Dumitru Dobrica
Tatal Ionelei, Dumitru Dobrica

Ionela Dobrica are 27 de ani si a candidat din partea PSD Buzau la alegerile pentru Camera Deputatilor.

Este absolventa a Facultatii de Constructii din Bucuresti si a fost subsecretar de stat in Minsiterul Comunicatiilor. A ajuns pe pozitia a treia pe listele PSD Buzau pentru Camera Deputatilor la recomandarea tatalui ei, fost consilier judetean actual om de afaceri cu contracte in „domeniul” asfaltarii. In aceasta vara, firmele lui Dobrica au primit vizita „mascatilor”, din cauza unor lucrari suspecte executet din bani publici in Buzau. Ionela Dobrica a prins pe ultima suta de metri un post de deputat.
Corina Bogaciu, PSD
Corina Bogaciu, PSD

Ion Bogaciu, consilier PSD Voluntari
Ion Bogaciu, consilier PSD Voluntari Corina Alexandra Bogaciu, sexy-PSD-ista de 27 de ani care a fost propulsata pe locul intai la Camera Deputatilor pe Ilfov, a intrat in Parlament fara emotii. Tanara are doar studii medii, insa tatal ei este var cu primarul Florentin Pandele, ceea ce este suficient pentru ea.
Ioana Ciupe, ALDE
Ioana Ciupe, ALDE
Tatal Ioanei e consilier la Arad
Tatal Ioanei e consilier la Arad

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ioana Ciupe a candidat din partea ALDE Bucuresti, insa scorul partidului a fost prea mic pentru ca ea sa prinda un post in Parlament.

Ioana a prins gustul politicii de la tatal ei, Ionel Ciupe, co-presedinte ALDE Arad, consilier local in orasul ce pricina. Ciupe are o avere frumusica: doua case in Arad, 7 hectare de teren agricol si este membru in AGA al CET Hidrocarburi. Pana sa se inscrie in cursa pentru Parlament, Ioana Ciupe a lucrat la una dintre firmele tatalui ei.
Mara Mares, PNL Brasov
Mara Mares, PNL Brasov
Tatal, Ioan Mares, consilier Brasov
Tatal, Ioan Mares, consilier Brasov

Mara Mares a reusit sa intre in Parlament la 24 de ani din partea PNL Brasov, dupa o candidatura extrem de controversata. Tatal ei este nimeni altul decat Ioan Mares, consilier judetean cu mare influenta in zona. Familia Mares s-a imbogatit din vanzarea cerealelor, lucru care i-a permis s-o trimita pe fata sa studieze in Marea Britanie. Ioan Mares este fost presedinte PDL Fagaras.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si