De-a lungul anchetei, s-a spus că Alexandru Cumpănașu își ”face imagine” prin această tragedie, intenția sa de a candida la Președinția României fiind considerată încă un argument în sprijinul acestei idei. Pe de altă parte, s-a insistat asupra relației dintre Alexandru Cumpănașu, existând multe voci care au afirmat că acesta nu o vedea decât foarte rar pe Alexandra, iar legătura cu ea și cu familia ei nu era atât de strânsă precum este prezentată public.

S-a mai transmis, în spațiul public, că există un grad îndepărtat de rudenie între Alexandru Cumpănașu și nepoata sa sau că acesta ar fi văr primar cu tatăl fetei.

Citeste si: Caz Caracal. Ce declară procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă în cazul fetelor dispărute

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bunicul lui Cumpănaşu este (n.red. – sau a fost, nu se știe oamenii mai sunt în viaţă) frate cu… bunicul tatălui Alexandrei. Astfel, Alexandru Cumpănaşu este rudă de gradul VI cu Ioan Măceşanu, tatăl fetei dispărute. Informaţia a fost confirmată chiar de către şeful CNMR, potrivit  gandul.info.

Citeste si: Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si