Stela Popescu a fost gasita fara suflare de fiica ei, joi, in casa. Regretata artista a suferit un accident vascular cerebral. Trupul neinsufletit a fost depus la Teatrul de Revista "Constantin Tanase" din Capitala, unde sute de oameni au fost ca sa si ia ramas bun.

Initial s a spus ca trupul neinsufletit al actritei va fi depus de sambata la Manastirea Cernica, insa, ulterior, s a luat o alta decizie, care i-a luat prin susprindere pe toti: Stela Popescu va fi adusa la Cernica duminica, cand va avea loc si inmormantarea.


''Regretata artista va fi depusa duminica, la Manastire, in biserica mare. Initial s-a dorit sa fie depusa in biserica veche, dar e in renovare si nu se poate. Mai e o capela in cimitir, dar e prea mica pentru cati oameni vor veni sa si ia ramas bun. In biserica mare se face slujba diseara (n.r. sambata seara), deci nu era loc, iar maine dimineata e liturghie. Aceasta se face mai devreme ca sa fie gata lacasul pana cand va fi adus trupul neinsufletit al actritei. Acesta este motivul pentru care n-a fost depusa de astazi'', explica oameni din manastire.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Stela Popescu va fi inmormantata in acelasi loc de veci unde a fost ingropat si Puiu Maximilian. Angajatii Cimitirului Cernica au inceput deja sa pregateasca mormantul. L-au deschis si adunat osemintele in saci. Mai mult, doi preoti au fost sa verifice daca totul este in regula si au trasat sarcina sa fie spalata piatra, sa fie curata.

In manastirea in care va fi depus trupul Stelei Popescu au inceput deja pregatirile.

Se spala pe jos, s-au scos covoarele din lacasul de cult si se spala si ele.

Liturghia de duminica va incepe la ora 7, mai devreme de obicei, si va dura pana la 11.00, cand va fi adusa marea actrita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si