Cine este Vulpiţa de la Vaslui? Veronica Stegaru.  Vulpiţa este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale. Veronica Stegaru este căsătorită cu Viorel și au împreună o fetiță. Cei doi sunt din Vaslui și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate făcute de soția-Vulpiță.

Cine este acastă Vulpiţă şi cum a devenit ea virală, încât mai că tremură trendingul numai când îşi face apariţia Veronica, pentru că acesta este numele real al doamnei

Citeste si: Vulpița din Vaslui amenințată de soț. Viorel mesaj dur către Tzancă Uraganul după vestea că Veronica va pleca în Germania: „Îi dau una de îi sare uraganul din cap!”

Cine este Vulpita de la Vaslui - Veronica Stegaru
Cine este Vulpita de la Vaslui - Veronica Stegaru

Jumătatea Vulpiţei este Viorel, căruia îi cam fug ochii după domnişoare, însă ea geloasă nevoie mare, îi explică cum stau lucrurile.

Cine este Vulpiţa de la Vaslui? Veronica Stegaru. Vulpița știe să fie șireată

Vulpiţa știe să fie şireată. I le serveşte pe rând lui Viorel, una rece, una caldă, scrie bzv.ro.

Ştie să fie şi romantică atunci când vrea.

Vulpiţa a apărut pentru prima dată la TV în platoul emisiunii Acces Direct, în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Citeste si: Vulpița de la Vaslui s-a căsătorit. Anunțul făcut de tânără în urmă cu doar câteva ore

Cine este Vulpiţa de la Vaslui? Veronica Stegaru. Falsul viol

Însoţită de Viorel, tânăra de 22 de ani dorea să îşi facă dreptate. Acuza atunci că a fost răpită de trei tineri şi violată.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ei bine, la scurt timp a ieşit la iveală adevărul. După ce s-a aflat că tânăra, de fapt, şi-a dat consimţământul şi că nu a fost vorba de niciun viol, au mai urmat alte dezvăluiri despre escapadele amoroase ale vulpiţei.

Reacţiile ei şi povestea uimitoare de viaţă au transformat-o dintr-o simplă tânără într-un personaj!

Cine este Vulpita de la Vaslui - Veronica Stegaru
Cine este Vulpita de la Vaslui - Veronica Stegaru

Citeste si: Soțul Vulpiței și-a luat revanșa! Viorel, asaltat de bombe-sexy, în club! O blonda a încercat să-l dezbrace! VIDEO

Cine este Vulpiţa de la Vaslui? Veronica Stegaru. Protectia Copilului Vaslui s-a auto-sesizat în cazul fetiței Vulpiței 

Bunica fetitei, Ilinca Stegaru, a declarat că reprezentatii Directiei Generale de Asistentă Socială si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au venit să vadă de soarta micutei ți i-au cerut să se angajeze în scris că va avea grijă de copilă.

Asadar, Vulpita se dă în spectacol la televizor, iar de fetita sa, va avea grijă chiar soacra, care nu o mai suportă de când a făcut-o de râs.

Citeste si: Pasiunea ascunsă a Vulpiței de la Vaslui. Adoră amorul, dar și anumite tipuri de bărbați

În tot acest timp, Veronica si Viorel, vasluienii care au scandalizat pe toată lumea cu povestea violui închipuit, la care s-a adăugat apoi dovezile unei infidelităti constante ale femeii, iar au ajuns în platoul emisiunii “Acces Direct”.

Cine este Vulpita de la Vaslui - Veronica Stegaru
Cine este Vulpita de la Vaslui - Veronica Stegaru

Au recunoscut senini si fără pic de rusine, că sunt amândoi “asistați social”, cerând telespectatorilor să îi ajute… cu o casă.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Povestea lor bizară a prins, totusi, la public, iar o doamnă din Giurgiu a sunat si a spus că e gata să le dea o casă. Gestul a stârnit apreciere de la unii, dar si indignare de la altii.

Citeste si: Vulpița s-a îndrăgostit de Jador! Vrea să vină la Puterea Dragostei

Cine este Vulpiţa de la Vaslui? Veronica Stegaru. Cine are grijă de fetița Vulpiței

Protectia Copilului s-a decis să vadă care e situatia reală cu micuța lăsată în grija bunicilor. Bunica Ilinca Stegaru a semnat că îsi ia răspunderea, împreună cu sotul, de a avea grijă de fetită. Prin telefon, bunica a spus că pe nepotică o va tine pentru totdeauna la ea dar cu celebra sa noră nu mai vrea deloc să aibă de-a face.

“Ne-ai făcut de râs în toată România”, a concluzionat simplu, bunica Ilinca Stegaru.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si