A trecut un an de când marea stea a teatrului românesc a plecat dintre noi, fulgerător, iar durerea este la fel de mare pentru cei care au iubit-o. Maestrul Alexandru Arşinel a izbucnit în plâns, în timpul parastasului.

Actorul şi regizorul Dan Puican (83 de ani), primul soţ al Stelei Popescu, a mărturisit că actriţa a fost dragostea tinereţii sale şi că au rămas foarte apropiaţi.

Mai mult, acesta a dezvăluit că în ziua cu pricina  ar fi trebuit să ia masa împreună. El şi-a exprimat opinia si cu vedere la ziua în care a murit marea actriţă. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Duru a sunat-o toată ziua de miercuri...de aia eu, în gândul meu, cred că a murit înainte de ziua de 23 aşa cum e trecut în actul de deces.Cred că a murit cel puţin cu o zi înainte. Pentru că el a sunat-o toată ziua de dinainte şi nu a răspuns la telefon”, a declarat Dan Puican pentru Prietenii de la 11.

”După orice logică, ea a a murit în seara în care s-a dus acasă după eveniment”, a declarat şi marele actor Alexandru Arşinel.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si