La întoarcerea din Dubai, unde s-a antrenat în ultima perioadă, Simona Halep a declarat că adevărul a ieşit la iveală în cazul său de doping și că va încerca să revină în clasamentul WTA.

Citește și: Simona Halep revine pe terenul de tenis! Sportiva primit wild card la turneul WTA de la Miami care începe pe 17 martie

Simona Halep a petrecut 17 luni în afara competițiilor de tenis, dar acum se pregătește pentru turneul de la Miami, care începe săptămâna viitoare.

„Am primit vestea foarte bine. A fost o veste minunată, aşa cum visam, pentru că aşa trebuia să fie. Adevărul a ieşit la suprafaţă şi în sinea mea mereu am ştiut că nu am făcut nimic, că nu am luat niciodată o substanţă interzisă şi nici nu am avut această intenţie. Mă bucur că s-a judecat corect şi că pot să joc tenis", a spus Simona Halep la sosirea pe Aeroportul Otopeni.

Un nou început pentru Simona Halep

Tenismena româncă a mai spus că pentru ea acest moment reprezintă un nou început în tenis, potrivit Agerpres.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Când am aflat decizia m-am bucurat foarte, foarte tare. Pot să spun că am avut şi lacrimi pentru că am aşteptat foarte mult acest verdict. Îmi doream tare mult să fie aşa pentru că acesta este adevărul.

Pentru mine este acum un nou început în tenis pentru că nu mai am niciun punct în clasament, ceea ce e foarte trist pentru că decizia (n.r.- suspendarea) a fost până în iulie anul trecut”, a declarat Simona Halep.

Eu spune că era pe locul 54 WTA când a fost ținută în afara terenului de tenis și va încerca să recupereze clasamentul, dacă se va putea.

Un nou început pentru Simona Halep

Un nou început pentru Simona Halep

[Sursa foto: Instagram / Simona Halep]

Simona Halep, invitată la turneul WTA de la Miami

Simona Halep se va întoarce pe teren mai repede decât se putea aștepta. În urmă cu puțin timp, sportiva a primit un wild card la turneul Miami Open, care va începe săptămâna viitoare.

"Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens SUA... Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru", se arată în invitația primită de Simona Halep, semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024. 

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de jucătoarea română de tenis Simona Halep şi i-a redus, marţi, la nouă luni suspendarea de patru ani dictată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Simona Halep fusese suspendată pentru dopaj pe 12 septembrie 2023.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si