Comisarul șef Vasile Viorel care s-a ocupat de cazul Elodia Ghinescu are detalii uluitoare despre crimă. Oamenii vor afla în sfârșit de finalul tragic de care a avut parte avocata Elodia Ghinescu.

Comisarul șef Vasile Viorel, cel care a lucrat la aflarea adevărului în dosarul Elodia, a oferit câteva informații în spațiul public încă în timp ce procesul era pe rol, adică înainte ca polițistul Cristian Cioacă, soțul avocatei, sa fie condamnat la inchisoare pentru crimă.

Adevărul despre Elodia Ghinescu. Cum a fost ucisă avocata de către Cristian Cioacă

Vasile Viorel a transmis că Cioacă a devenit principalul suspect în dosarul dispariției avocatei în special din cauza faptului că au fost descoperite urme de sânge sub parchet. Se pare că, tot el a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi indiciile incrimatorii.

Citeste si: Un luptător de sumo a murit de coronavirus. Virusul l-a ucis la doar 28 de ani

Citeste si: Bilanţul covid-19 în Spania creşte cu 184 de morţi şi 661 de contaminări la 27.104 de decese şi 228.691 de cazuri

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Cine este Isabela, fata care s-a iubit la hotel cu Jador de la „Puterea Dragostei”? Imagini exclusive

Cu aceste probe de sânge, criminaliștii s-au arătat convinși de faptul că moartea a survenit în urma unei leziuni puternice. Coordonatorul anchetatorilor a dezvăluit că, cel mai probabil, Cristian Cioacă a folosit tocul pistolului din dotare.

„Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze.

Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar considerăm că a folosit tocul pistolului. Nu pistolul că armă de foc, ci că obiect vulnerant”, a declarat Vasile Viorel.

Adevărul despre Elodia Ghinescu

Tot comisarul-șef a mărturisit că soțul Elodiei a omorât-o spontan și nu a fost vorba sub nicio formă de crimă cu premeditare, după ce ar fi existat o incăierare între cei doi.

Citeste si: SUA, anunț cutremurător: "Există probe imense că noul coronavirus provine de la..."

„Nu credem că acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, spunea comisarul șef Vasile Viorel în urmă cu ceva timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si