Close sidebar
Close sidebar

Adevarul despre nunta politistei care si-a executat familia! De ce a luat sotul numele ei?

Politista care s-a sinucis dupa ce si-a impuscat mama si fiul de 6 luni s-a casatorit cu tatal copilului ei in urma cu 5 ani.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 15 iunie, politista si sotul ei au sarbatorit 5 ani de la nunta. Conform informatiilor provenite de la Consiliul Local Targu Jiu, cununia civila a Mariei Adela Lapadat si a lui Constantin Vieru a avut loc pe 15 iunie 2013. Interesant este ca sotul femeii a luat numele acesteia, un lucru mai putin intalnit in cuplurile din Romania.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cei doi aveau in momentul respectiv 28, respectiv 30 de ani si aveau domiciliu in municipiul Targu Jiu, judetul Gorj.

Maria Adela si Constantin lucrau amandoi ca politisti iar vecinii spun despre ei ca formau un cuplu model, ca nu au auzit certuri sau scandaluri.

Practic, nimeni nu-si poate explica ce a adus-o pe femeie in situatia de a-si executa familia. Politistii nu exclud nici varianta unei crime.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI