Close sidebar
Close sidebar

Adevarul despre pieptul de pui din comert pe care toti producatorii ti-l ascund. Ce semnifica linia alba de pe carnea de pui

Pieptul de pui este un produs la mare cautare printre consumatorii de carne din Romania. Fie ca il faci la gratar sau tigaie, pieptul este considerat a fi o mancare extrem de sanatoasa pentru organismul uman, dar exista cateva aspecte legate de el pe care marii producatori nu ti le spun.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Spre exemplu, de-a lungul timpului, poate ai observat o dunga alba pe carnea de pui. Aceasta linie sugereaza faptul ca pasarea a fost crescuta fortat, cu mici modificari genetice. Mai mult, acestui tip de pasare i s-au dat macaruri speciale pentru a creste mult mai repede.

Citeste si: Cea mai mare dorință a lui Igor Cuciuc, după moartea fulgerătoare a fiicei sale de doar 17 ani. Interpretul ar vrea să fie tată pentru a doua oară: „Să ne dăruiască încă un prunc”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce elevul ei i-a întins o capcană. Ce le-a mărturisit acesta polițiștilor- antena3.ro

Acest tip de piept de pui va avea pana la 200% mai multa grasime si este clar ca nu poate fi considerat un aliment mult prea santatos pentru organism.

Nu ignora niciodata aceste detalii atunci cand alegi astfel de produse din comert. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI