Familia regală din Dubai a făcut o declarație oficială după apariție imaginilor:" Starea ei continuă să se îmbunătăţească şi sperăm că va reveni la viaţa publică la momentul potrivit".

"Ca răspuns la informaţiile din mass-media referitoare la Sheikha Latifa, vrem să mulţumim celor care şi-au exprimat îngrijorarea pentru bunăstarea ei, în ciuda ştirilor care, cu siguranţă, nu reflectă poziţia reală. Familia ei a confirmat că Alteţa Sa este îngrijită acasă, susţinută de familia ei şi de profesionişti din domeniul medical”, se arată în declaraţia trimisă prin intermediul ambasadei Emiratelor Arabe Unite de la Londra.

Prințesa spune că se teme pentru viața ei

Şeful Human Rights Watch, Kenneth Roth, a descris declaraţia familiei ca fiind "o acoperire" şi a spus că nimeni nu va crede familia regală până când poveste de acoperire” şi a spus că nimeni nu va crede familia regală până când Latifa nu va avea "libertatea de a vorbi".

Citeste si: Prințesa din Dubai, mesaj disperat: "Sunt ținută ostatică" (VIDEO)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Marţi, prinţesa Latifa, fiica emirului Dubaiului, a declarat că este reţinută ”ostatică” şi că se teme pentru viaţa sa.

”Sunt într-o vilă. Sunt ţinută ostatică”

”Sunt într-o vilă. Sunt ţinută ostatică, iar această vilă a fost transformată în închisoare”, declară prinţesa, în vârstă de 35 de ani, în această înregistrare video cu telefonul mobil, în toaletă, pentru că”este singura încăpere cu uşă pe care o pot încuia”.

Citeste si: Care este de fapt povestea Prințesei Dubaiului care a pus pe jar două continente! A studiat la Oxford și a participat la Jocurile Olimpice

”Toate ferestrele au fost închise(...). Sunt cinci poliţişti afară şi două poliţiste înăuntru”, adaugă fiica lui Mohammed bin Rashid al-Maktoum.

În 2018, prințesa anunța că vrea să fugă din țară

În 2018, Latifa al-Maktoum anunţa într-o înregistrare video difuzată pe YouTube că vrea să fugă din ţară.

Ea spunea că a fost ”torturată” şi ”încarcerată timp de trei ani” de către tatăl său, în urma unei prime tentative de evadare, pe când era doar o adolescentă, în 2002.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si