Sunt mai bine de doi ani de cand intre Principele Nicolae si familia lui s-a produs o ruptura. Asta dupa ce, lui Nicolae i s-a retras titlul de principe si a fost scos din lista de succesiune la tron.

Lui Nicolae nu i s-a mai permis nici sa-si vada bunicul care in ultimii ani de viata a locuit in Elvetia. Cu doar cateva saptamani inainte ca acesta sa moara, Nicolae a incercat sa intre in casa in care locuia Regele Mihai insa a fost impiedicat chiar de matusa lui, Principesa Margareta, devenita sefa Casei Regale.

Aceasta a depus si plangere impotriva propriului nepot, la politia elvetiana, acuzandu-l de incercare de intrare cu forta in locuinta. Si la ora actuala, exista o ancheta in acest caz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

La inmormantarea Regelui Mihai a fost lasat sa participe si Nicolae, alaturi de cea care-i devenise sotie de putin timp. Cei doi au fost si la parastasul de 40 de zile si aparentele dadeau o posibila impacare intre Nicolae si rudele sale.

Iata insa, ca intr-un interviu acordat de tanar revistei, Point de Vue, Principele Nicolae lamureste care este de fapt relatia dintre el, mama lui si matusa lui Principesa Margareta.
”Din pacate, relatiile dintre noi nu sunt bune si asta nu este alegerea mea. Ultima data ne-am intalnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am incercat sa ma port cu respect, dar nu am schimbat niciun cuvant atunci.
Nici in prezent nu exista comunicare intre noi, nici cu matusa mea, nici cu mama mea”
, a declarat nepotul Regelui Mihai.

Nicolae Medforth-Mills a dezvaluit pentru revista franceza ca se va casatori religios cu Alina Binder în luna septembrie si ca inca nu stie daca mama si matusa lui vor participa la ceremonie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si