Michael Schumacher a luat recent parte la nunta fiicei sale, Gina, care s-a căsătorit cu omul de afaceri Iain Bethke. Și cu ocazia acestui eveniment familia Schumacher s-a asigurat că nimeni nu va reuși să capteze imagini cu el sau va face declarații în presă despre starea sa de sănătate.

Tocmai de aceea căsătoria tinerei a fost un eveniment restrâns, la care au luat parte doar persoane de încredere.

În zadar au încercat jurnaliștii să afle detalii despre ce se întâmplă în prezent cu fostul pilot de la Ferrari. Nimeni nu a făcut comentarii despre prima apariție la un eveniment public a lui Michael Schumacher, la 11 ani de la accidentul suferit la schi, în Alpi.

Michael Schumacher nu mai vorbește, comunică "doar cu ochii"

Citește și: Fiica cea mare a lui Michael Schumacher s-a căsătorit! Regula de aur pe care toți invitații și angații au respectat-o

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Totuși, o vedetă de televiziune a făcut publice detalii neștiute până acum despre legendarul pilot de Formula 1. Elisabetta Gregoraci, vedetă de televiziune din Italia și fostă soție a lui Flavio Briatore, fost șef în Formula 1, susține că Schumi și-a pierdut abilitatea de a vorbi.

"Michael nu vorbește, comunică doar cu ochii. Doar trei oameni îl pot vizita și eu știu cine sunt ei. Familia s-a mutat în Spania și soția lui Michael i-a organizat un spital în casă", a declarat Gregoraci, citată de publicația britanică Daily Star.

sursa foto: Profimedia


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si