Close sidebar
Close sidebar

Adevarul despre venirea lui Bruce in echipa Faimosilor! Valentin a povestit totul cu ochii in lacrimi! "Nu credeam ca o sa plang..."

Bruce, Geanina si Catalin Cazacu au fost nominalizati si unul dintre ei se va intoarce in Romania. Valentin Chis a povestit cu lacrimi in ochi cum a ajuns sa participe la Exatlon.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Bruce a fost sunat de echipa de productie inca din luna decembrie si, daca ar fi acceptat, el ar fi ajuns in Republica Dominicana cu primul avion. Dansatorul si coregraful a refuzat la vremea respectiva sa participe la Exatlon pentru ca tocmai venise pe lume fetita lui. 

Cu ochii in lacrimi si incurajat de colegi, Bruce a povestit aseara cum a ajuns ca pana la urma sa faca parte din echipa Faimosilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Am fost sunat in decembrie sa iau parte la acest concurs. Mai exact pe 21 decembrie si am refuzat. Va spun si de ce. Devin putin emotiv. Am refuzat fiindca fix in acea zi iubita mea a nascut. Nu credeam ca o sa plang, dar de fiecare data cand ma gandesc acasa... Am refuzat aceasta experienta din prima, pentru ca am considerat ca este important sa fiu langa ea.

Mi-am luat gandul de la Exatlon. Au trecut doua luni si, intr-o dimineata, la cinci si jumatate, m-am trezit cu un mesaj. Echipa de productie ma intreba daca totusi nu imi doresc sa particip. Nu sunt omul care crede in coincidente, am luat totul ca pe un semn. Experienta a revenit spre mine, chiar daca eu o refuzasem, si am zis ca aici trebuie sa fie ceva pentru mine. A fost o decizie foarte grea in acel moment, ma obisnuisem cu ideea sa ma uit la televizor la Exatlon.
Dar am avut curajul si sustinerea iubitei mele sa vin. Imi doresc sa raman, simt ca mai am multe de aratat"
, a declarat Valentin Chis, poreclit Bruce.

 

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI