Se pare insa ca renumitul brand e pe calse sa-si accepte istoria, extrem de controversata, dupa ce s-a descoperit ca nu Dan Call l-a invatat pe Daniels procesul de distilare, ci unul dintre sclavii sai, numit Nearis Green, relateaza Daily Mail.

Potrivit documentelor, Call si-a rugat sclavul sa il invete pe Daniel tot ce stie despre whisky.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Unchiul Nearest este cel mai bun producator de whisky din cati cunosc”, ar fi spus Call. La un an dupa abolirea sclaviei, incheiata in 1865 odata ratificarea celui de-al 13-lea Amendament, Daniel si-a deschis propria distilerie, unde a angajat doi dintre copiii lui Green.

Intr-o fotografie, un barbat, despre care se crede ca este fiul lui Green, sta alaturi de Daniel si ceilalti muncitori. Fotografia este semnificativa, mai ales ca in acea perioada, negrii stateau in spate. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca el a avut un rol extrem de important in distileria lui Daniel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si