Tony de la Ploiești a avut un sfârșit dureros. Manelistul și-a pierdut viața la spital, după ce a intrat în stop cardio-respirator, în urma unui accident rutier produs noaptea trecută.

El a fost imobilizat de polițiști. Rezultatele autopsiei arată că moartea artistului nu a fost una violentă, dar familia lui crede că, de fapt, el a fost omorât prin asfixiere de un polițist.

Rezultatele autopsiei manelistului

Polițiștii l-au imobilizat pe Tony de la Ploiești, după ce acesta ar fi produs un accident rutier, suspectându-l că ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan. 

Odată ajuns la spital, artistul a început să se simtă rău, iar la scurt timp a murit. După moartea lui, trupul manelistului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea autopsiei. Rezultatele arată că moartea manelistului nu a fost una violentă. El a intrat în stop cardio-respirator la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice. Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul” au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Tony de la Ploiești ar fi fost asfixiat de un polițist

Familia cântărețului nu crede în rezultatele autopsiei. Rudele lui Tony de la Ploiești acuză că un polițist ar fi, de fapt, cel care i-a provocat moartea. Rudele sale cred că omul legii l-ar fi asfixiat pe artist, punându-se cu genunchiul pe spatele lui, atunci când l-a imobilizat după accidentul de circulație.

Membrii familiei lui Tony de la Ploiești acuză că „asfixia mecanică, prin comprimarea părților moi ale toracelui” ar fi cauza morții acestuia, notează incisivdeprahova.ro

Rudele cântărețului spun că acesta nu a consumat substanțe interzise înainte să producă accidentul rutier, ci a avut o criză de epilepsie.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate care a fost cauza morții manelistului. De asemenea, oamenii legii vor stabili și dacă Tony de la Ploiești a consumat droguri înainte să moară.

Cântărețul ar fi obișnuit să se drogheze

Familia lui Tony de la Ploiești spune că artistul nu a consumat substanțe interzise, dar, cu toate acestea, o persoană din cercul lui de prieteni povestește că după ce se droga, el făcea atacuri de panică.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

„După ce făcuse accidentul, intrase într-un atac de panică din cauza substanțelor. Când trăgea pe nas, exagerat de mult la un moment dat, o lua razna creierul și începea să reacționeze urât. Poliția și medicii, în loc să îi acorde ajutor, i-au pus cătușele și Tony a făcut și mai rău atac de panică ceea ce a dus la moartea sa” se arată într-un mesaj transmis de un apropiat al manelistului celor de la  Observator Prahovean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si