”Când credeam că le-am văzut pe toate, primesc solicitare de adeverinţă că un sugar e sănătos, ca să poată fi botezat... Am solicitat suportul legal. Am primit informaţia că aşa e legea de la patriarhie şi să fac bine sa respect legea, că așa fac toţi ceilalţi medici, nu crâcnesc”, a scris Sandra Alexiu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Botez cu adeverință de la medicul de familie

Mai mult, medicul spune că a primit și un exemplu de astfel de adeverință semnată cu ”Doamne ajută!”.

”Am primit şi o adeverinţă drept exemplu, drept dovadă (lumească) de incompatibilitate a legii patriarhiei cu legile celelalte (GDPR). Semnat şi cu Doamne ajută!”, mai spune medicul.

Adeverință medicală, cerută de preoți pentru botez

Adeverință medicală, cerută de preoți pentru botez

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un număr de 28 de cazuri au fost confirmate cu virusul West Nile. Patru oameni au decedat. Ce recomandări fac reprezentanții INSP

”Eu acum ce să fac, să îi recomand să schimbe preotul?!”

”Mai urmează ca părintele să recomande pacienţilor să se mute la un medic de familie care e mai binevoitor cu adeverinţele. Eu acum ce să fac, să îi recomand să schimbe preotul?! Cât e adânc e întipărită în ADN gena birocraţiei în ţara asta?”, a adăugat preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov.

Adeverință medicală, cerută de preoți pentru botez

Adeverință medicală, cerută de preoți pentru botez

Citește și: EXCLUSIV: Ambrozia face din nou victime/ Medic: ”În reacțiile severe adrenalina e regina”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si