Primul congres național al partidului Dreapta Liberală (DL), desfășurat sâmbătă la Botoșani, și-a ales conducerea. Partidul, abia înființat, are 5 membri fondatori, printre care și Adina Alberts, iar acum numără peste 3000 de membri în toată țara. Dr Adina Alberts a candidat la primul congres al partidului la funcția de prim vice-președinte, pe care a obținut-o prin votul colegilor săi. Președintele partidului Dreapta Liberală a fost ales Viorel Cataramă. 

Adina Alberts, unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni de la noi, a declarat că s-a înscris în politică pentru că a simțit nevoia să se implice în schimbarea societății.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Clasa politica actuala lasa mult de dorit. Avem nevoie de oameni noi, profesionististi, oameni integri si onesti. Avem nevoie de lideri de valoare, cu viziune corecta asupra viitorului acestei tari. Avem nevoie de oameni empatici, care sa inteleaga greutatile celor multi, care sa doreasca sa le imbunatateasca viata prin decizile politice potrivite pe care le iau. Avem nevoie de grija pentru copiii acestei tari, fara educatie ne vom transforma intr-o natie de analfabeti functional.


Avem nevoie de un sistem de sanatate de calitate, de spitale moderne, de personal calificat si amabil, stiut fiind ca “vorba dulce mult aduce”.


Avem nevoie de autostrazi, de un sistem juridic competent si corect, de legi bune si clare, de un parlament care sa ma reprezinte si pe mine, pentru ca demult pe mine nu m-a mai reprezentat nimeni in Parlamentul Romaniei.

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă huiduită de protestatari la Constanța: "Analfabeta", au scandat aceștia/ Dăncilă: E vorba de cei 7 ani de acasă

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, în timp ce fostul șef PSD este la închisoare

Citeste si: Firea: Nu am înţeles de ce Mircea Diaconu e mai valoros din punct de vedere tactic decât Tăriceanu. Îl stimez ca actor pe Mircea Diaconu, dar ca om politic Tăriceanu e cu zece etaje mai sus

Stim ce trebuie schimbat si stim si cum trebuie facut. Avem solutii pentru toate marile probleme ale Romaniei. Dar cel mai important asset pe care il avem este dorinta de a lupta pentru salvarea noastra.

Avem nevoie de pace sociala. Ne-am saturat sa asitam neputinciosi la lupte intestine intre politicienii de azi, la regii si manipulari atat de evidente oferite noua, tuturor, in dispretul bunului simt si al bunei morale.
De ce credeti ca au stat romanii din diaspora la cozi imense la vot in 26 mai? Pentru un partid sau un politician anume?! Evident NU! Au stat la coada pentru ca isi doresc “altceva”! Vreau sa ma implic, vreau sa simt ca pot contribui cu tot ceea ce stiu”, a declarat Adina Alberts despre motivele pentru care a intrat în politică. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si