Close sidebar
Close sidebar

Adina Alberts, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis: ”Mă întreb! De ce dumneavoastră, în calitatea înaltă pe care o dețineți, nu ați luat atitudine publică”

Cazul Caracal. Grupul pentru Dialog Liberal a postat o scrisoare deschisă, semnată de doctorul Adina Alberts, către președintele Klaus Iohannis.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iată scrisoarea integrală:

”SCRISOARE DESCHISA CATRE PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS 

Stimate Domn Iohannis, pentru ca incercarea noastra, in calitate de cetateni ai acestei tari, de a discuta cu institutia prezidentiala a esuat lamentabil, pentru ca nu am fost ascultati nici macar de un consilier de-al dvs, mai mult decat atat, n-am primit de fapt niciun raspuns, nici DA, nici NU, la cererea noastra de audienta, ma vad nevoita sa folosesc aceasta metoda, si anume, sa ma adresez dvs prin intermediul unei scrisori deschise. De altfel nu este prima, ci a doua! 

Citeste si: Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri despre oasele găsite în pădure: „Corpul nu îi aparține Luizei”

Dle Presedinte, intelegem acum, mai bine ca oricand, ca traficul de persoane pentru sex si organe, un fenomen abominabil si extrem de extins in Romania, penetreaza partidul de guvernamant pana la cele mai inalte functii! Intelegem amploarea acestei molime si simtim cat de fragila ne este siguranta! 

Ma intreb! De ce DVS, in calitatea inalta pe care o detineti, nu ati luat ATITUDINE PUBLICA! 

Citeste si: Avocatul familiei Luizei, declarații stupefiante: Gheorghe Dincă e foarte inteligent. Este aproape mai manipulator decât specialiștii poliției

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Stimate dle Presedinte, ati scris niste carti, le-ati promovat in randul tinerilor prin universitati. Aveti puterea, prestanta, caderea sa apareti in fata romanilor, si, sub o forma sau alta, sa avertizati, sa educati si sa informati populatia, copiii, tinerii despre acest flagel national. 

DE CE N-ATI FACUT-O?! 

Pana la urma ar fi fost un gest de empatie fata de semenii dvs! Sunteti profesor, ati lucrat la catedra cu copiii, cu adolescentii! Cum ati putut ascunde atat amar de vreme aceasta situatie?! Dvs nu va simtiti deloc vinovat?! 

Romania se afla pe locul 1 in Europa la traficul de minori pentru sex si organe! Romania se afla pe locul 3 mondial, la acelasi capitol, dupa INDIA si NIGERIA... si dvs nu faceti NIMIC pentru ca, vezi Doamne, v-a luat PSD din prerogative?!? Dreptul de a vorbi nu vi

l-a luat nimeni! Si daca tot admiteti ca nu puteti face mai NIMIC, de ce va mai doriti un nou mandat?!

Citeste si: Tudor Chirilă, mesaj dur din timpul unui concert: „Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii”

V-ati gandit vreodata ca tocmai dvs sunteti cauza pentru care am ajuns sa fim guvernati de impostori, analfabeti, imorali si intelopi?! „Neputinta“ dvs in aceasta functie a nascut „MONSTRI“! 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imi permit sa va subliniez ca in calitate de presedinte, aveati si aveti o datorie fata de noi toti, sa vegheati „la buna funcţionare a autorităţilor publice.“ (Art 80- Constitutia Romaniei). 

Dle Klaus Iohannis si inca un aspect! 

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri cu privire la ce s-a întâmplat cu Alexandra: "Nu mă las până nu se află tot"

Aducand in atentia publica un asemenea subiect de mare impact, „ati fi impuscat doi iepuri“. Ati fi castigat un capital de imagine colosal, de neclintit, care v-ar fi propulsat definitiv pt un nou mandat prezidential! Romanii v-ar fi iubit pentru ca ar fi simtit protectia dvs! Si implicit ati fi facut knockout PSD-ul! 
Daca imi permiteti o sinteza, in doua cuvinte, a activitatii politice pe care ati desfasurat-o in toti acesti ani. A existat o singura directie, aceea a mesajului antiPSD! 
Deci, dle presedinte, explicati-ne, ce anume V-A RETINUT in a elabora o strategie mediatica prin care sa fi facut cunoscut tuturor acest fenomen care ne-a imbolnavit pe noi toti?!

Eu sunt una dintre cele peste 6 mil de persoane ca v-a votat in 2014, si de aceea dezamagirea mea vis a vis de prestatia dvs a devenit greu de suportat! 
Dr Adina Alberts”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI