Dezamagită de conducătorul țării, medicul Adina Alberts îi propune o idee legată de întrebarea cea mai potrivită pentru referendumul inițiat de președinte.

Mai mult decât atât, Adina Alberts îi transmite lui Iohannis că, în opinia ei, tara ar trebui guvernata de cel care este ales de popor. Lucru care nu se întâmplă în acest moment.

Citeste si: Dr. Adina Alberts, despre falsului medic Matteo Politi: ”Autoritățile cunoșteau situația. Am făcut sesizare pe la mijlocul lunii noiembrie”

"Scrisoare deschisa

Domnule Presedinte Iohannis,
Imi permit sa va dau eu o idee despre intrebarea cea mai potrivita pentru referendumul initiat de dvs.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

***

Ce forma de guvernamant doriti pentru Romania?
1. republica prezidentiala
2. republica parlamentara
3. monarhie constitutionala

***

Cu respect pentru functia dvs, precizez ca intrebarea aceasta ar fi trebuit sa o adresati romanilor, printr-un referendum, chiar din prima zi cand ati ajuns la Cotroceni! Ati fi avut votul nostru, al majoritatii romanilor care v-au ajutat sa ajungeti in fruntea tarii.

Si azi ati fi guvernat Romania!
Da, si eu v-am votat, dle Iohannis, impreuna cu sotul meu. De aceea, acum, dezamagirea e crunta!
Romania este o republica semiprezidentiala, si acesta este motivul principal pentru care disputele dintre Presedinte si Guvern sunt interminabile. In opinia mea, tara ar trebui guvernata de cel care este ales de popor!", este mesajul Adinei Alberts pentru Klaus Iohannis.

Scrisoarea deschisă publicată de Adina Alberts a fost distribuită și apreciată într-un număr mare.

"Foarte bine pusă problema. Eu nu l-am votat dar am avut mari așteptări de la un președinte cu educație nemțească. Sunt foarte dezamăgită de luptă sterilă. Trebuia să existe un punct zero când trebuia să lucreze pentru popor și nu să se razboiasca cu un guvern generat tot de voința poporului. FĂ RAI DIN CE AI", "Foarte bine punctat. Eu nu l-am votat", "Preferinta mea: republica confederativa, fundamentată pe descentralizare si democrație directă după modelul elvetian", "Mare dreptate aveți! O duminica frumoasa cu clipe fericite alături de cei dragi!", sunt doar o parte din comentariile primite de Adina Alberts, în urma mesajului postat pe pagina personală de socializare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si