"DEGEABA SE IA TEMPERATURA LA INTRAREA ÎN MAGAZINE.

Mă scuzați dar voi fi foarte directă. E o prostie să verifici temperatura oamenilor care intră în diverse clădiri/ magazine/ birouri.

Și nu pentru că ar fi nocivă tehnologia minim invazivă bazată pe raze infraroșii (exact ca la telecomandă), deși eu nu mi-aș lasă niciodată copilul în bătaia telecomenzii... Mă rog, asta este altă discuție pentru că dacă ți se ia temperatura în acest mod, de 10 ori pe zi, vreo câteva sute de zile la rând, nu mai e chiar un nimic.

Dar revenind...

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dragii mei, o pastilă de paracetamol sau aspirină va scădea o eventuală temperatură mai mare, către valori normale, în 15-20 minute.

Plus că starea febrilă ar putea avea atâtea alte cauze, altele decât COVID-19.

Dar, oricare ar fi cauza febrei, ce l-ar împiedica pe un bolnav febril, altceva decât lipsa de chef, să ia un paracetamol și să iasă la shopping, dacă așa ar vrea mușchiul lui?!?

Nimic!
***

Copiem toate “prostiile” internaționale, le aplicăm aiurea, nu judecăm, nu gândim, parcă am fi niște idioți...", a scris Dr. Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Dr. Adina Alberts: "Masca de nu este un echipament de protecţie inofensiv. Am făcut un experiment. Iată rezultatele!"

Citeste si: Dr. Adina Alberts vine cu o idee practică de protectie împotriva coronavirusului

Citeste si: Adina Alberts si-a luat fetita si a plecat de acasa: "Drumurile noastre se despart"

Dr. Adina Alberts: "Degeaba se ia temperatura la intrarea în magazine"
Dr. Adina Alberts: "Degeaba se ia temperatura la intrarea în magazine"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si