Adina Apostol se numără printre supraviețuitorii Clubului Colectiv. Ea a devenit mamă la aproape 7 ani de la tragedia care i-a schimbat viața. Pe 30 octombrie 2022 s-au împlinit 7 ani de la incendiul care a îndoliat țara. Atunci au murit 65 de persoane. Adina a scăpat cu viață din foc, iar acum și-a împlinit visul de a avea un copil, după o luptă grea.

Citește si: Despăgubirile în dosarul Colectiv vor fi achitate până la sfârșitul acestei veri

După 7 ani de la tragedie, Adina se bucură cu drag de rolul de mamă. În urmă cu două luni și-a îndeplinit visul de a-și strânge propriul copil în brațe. Adina a adus pe lume o fetiță sănătoasă, în ciuda problemelor de sănătate cu care a dus o luptă grea ani la rând, după tragedie.

Adina Apostol- o supraviețuitoare a incendiului de la Colectiv

După o luptă crâncenă pentru a putea duce o viață normală după tragedia de la Colectiv, Adina Apostol și-a împlinit visul de a deveni mamă. Deși medicii au avertizat-o că există riscuri mari în cazul în care ar fi avut nevoie de anestezie generală la naștere, tânăra a mers înainte și a reușit să aducă pe lume o fetiță sănătoasă pe nume Iris Claudia Maria, potrivit reginamaria.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Ce condiții are Piedone la Penitenciarul Rahova. Șefii închisorii i-au organizat celula

Până să-și întemeieze o familie, Adina a trecut prin clipe de coșmar. Ea a trecut ani la rând prin recuperări, operații și tratamente care au purtat-o prin spitale din multe țări. În noaptea fatidică din 2015, proaspăta mămică a fost arsa aproape pe tot corpul și a leșinat în club, dar a fost trasă de mâini și scoasă afară de un tânăr.

Citește si: Angajata ISU, condamnată în dosarul Colectiv și dată în urmărire națională, a fost localizată

Când a început pandemia COVID-19, tânăra nu a mai putut să călătorească în străinătate pentru a-și continua operațiile de reconstrucție și a realizat că este momentul perfect pentru a încerca să-și formeze o familie. Din fericire, în august, visul ei a devenit realitate. Și-a născut fetița prin cezariană, iar micuța este un bebeluș sănătos.

Citește si: Noaptea groazei de Halloween! Vedetele spun clar și răspicat care sunt lucrurile care le înspăimântă: "Dacă îi văd pur și simplu mor"| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si