Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Adina Buzatu, sfaturi pentru o ținută modernă

De multe ori femeile împrumută haine de la parteneri de viață. Uneori reușesc să realizeze o ținută inedită, alteori alegerile sunt total neinspirate. Ca să nu mai dea greș, Adina Buzatu ne-a arătat câteva trucuri.

Redactia Stirile Kanal D,

Adina Buzatu, sfaturi pentru o ținută modernă

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Când porți haine masculine să nu le porți cu masculinitate, poartă-le cu feminitate, întotdeauna adauă și ceva feminim.”

Adina Buzatu, sfaturi cum să ne îmbrăcăm cu haine masculine

Totul constă în a știi cum să mixezi piesele vestimentare masculine cu cele feminine pentru a obține o ținută fresh și confortabilă.

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Te duci la un eveniment, pui o rochie și pui un sacou masculin pe umeri, arată mult mai bine decât o blană, de exemplu, care poate fi bătrânicioasă și mai poți să-ți iei și ura iubitorilor de animale.”

Sacourile cambrate arată minunat, dar nu întotdeauna sunt o alegere inspirată. De aceea stilul vestimentar vă indică să optați pentru un sacou supradimensionat pe care îl puteți purta, în mai multe moduri.

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Mâneca așa îmi e un pic lungă, personal, prefer să nu mi- scurtez și îmi place să o port suflecată, e o chestiune de alegere.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cămasa bărbătească este o piesă interesantă, însă trebuie purtată într-un anumit fel atunci când este folosită în ținuta unei doamne.

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Ca să sufleci mâneca, întotdeauna închizi nasturele ca să stea frumos și după aceea deasupra, pliezi încă o dată.”

Iar când vine vorba de cravată, este bine de știut cum trebuie făcut nodul.

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Mie îmi place nodul stânga dreapta și lăsat deschis. Putem face o fundă, dar e ceva mai cool, e ceva mai inovativ, e ceva al tău.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI