Astfel de manifestatii vor intra in istorie, cel putin in perioada sarbatorilor de iarna si asta  pentru ca Primaria Capitalei intentioneaza sa amplasese un Targ de Craciun,  chiar in fata Guvernului. 07.16

Al treilea de mari dimensiuni organizat anul acesta in capitala.

In Piata Constitutiei, cel mai mare eveniment de sarbatori incepe pe 1 decembrie.

Aici este amenajata casa lui Mos Craciun, un brad urias imbodobit si standuri cu bucate traditionale. 5 zile mai tarziu, Primaria Capitalei deschide un alt targ de sarbatori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

- Se subintelege. Adica, ce? Ca se va ocupa locul de aici, pentru a nu mai avea posibiliatea reala de a mai aproba locuri pentru proteste.

- Gasesc tot felul de solutii ca sa nu le lase sa ne cerem drepturile. Ii e teama de manifestetiile care vor urma in luna decembrie.

Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, cei care au protestat astazi, in fara Guvernului au stat intr-un colt de strada, dupa un gard.

-In primul rand nu este estetic. Cum adica? In fata Guvernului faci targ de Craciun? Asa s-a gandit. Nu este o solutie buna? Nu.

-Foarte, foarte rau! Este haos deja si o sa fie mai haos, ca asa se vrea. Vor sa amenajeze treceri de pietoni aici, in zona. Da, altceva nu ne mai trtebuia aici, in Piata Victoriei, decat treceri de pietoni.

Intr-un comunicat Primaria Capitalei isi explica decizia.

Targul din Piata Victoriei va fi amenajat intre 5 si 17 decembrie dupa ce Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a solicitat un spatiu pentru desfasurarea unui evenimentul cultural dedicat copiilor. Si nu este tot! Primaria Capitalei organizeaza Revelionul  ATENTIE! TOT IN PIATA VICTORIEI!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si