Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo. În intervalul 15 ianuarie, ora 10:00- 16 ianuarie, ora 18:00, aria precipitațiilor va fi în extindere treptată, începând cu zona de vest.

Zonele în care zăpada își va face resimțită prezența

De asemenea, ninsoarea își va face simțită prezența, fiind depus un strat de zăpadă, pe parcursul zilei de luni, în zona Munților Apuseni, dar și în jumătatea de nord a Carapților Orientali.

Acest lucru se va întâmpla și în noaptea de luni spre marți, în restul zonei montane, dar și în regiunile intra-carpatice.

În zona de munte vor fi acumulate cantități de apă de 10- 15 l/mp, potrivit meteorologilor. 

De asemenea, în regiunile sudice și estice, în noaptea de luni spre marți, pe arii restrânse se va depune polei. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu precădere în zonele înalte, unde vor fi rafale de 60- 80 km/h, cu zăpada viscolită.

Mai mult decât atât, vântul va fi intensificat și în zonele joase de relief, cu o viteză mai mare pe parcursul zilei de marți, 16 ianuarie, atunci când în sudul Transilvaniei, Olteniei și în sud-vestul Munteniei vor fi atinse viteze de 45-60 km/h.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cum se menține vremea în următoarele 4 săptămâni? Meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale până la finalul luniii ianuarie

Cum va fi vremea în Capitală?

De luni, 15 ianuarie, ora 10:00, până marți, la ora 08:00, vremea se va încălzi treptat. Valorile termice vor fi situate peste mediile multianuale, specifice acestei date. Cerul va fi temporar noros.

Pe parcursul nopții vor fi posibile precipitații slabe, sub formă de ploaie, cu depunere de polei. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat.

Maxima temperaturii va fi de 7-8 grade Celsius. Minima temperaturii va fi situată în jurul valorii de 0 grade.

Valorile termice diurne vor fi situate peste normele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. 

Citește și: VIDEO- Primăvara se întoarce doar pentru o zi. Maximele vor ajunge până la 11 grade Celsius

Mai mult decât atât, vântul va sufla moderat cu viteze de 35- 45 km/h. Maxima temperaturii va ajunge la 7 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si