Close sidebar
Close sidebar

Administratia Prezidentiala nu a fost invitata la ceremoniile de Ziua Aviatiei. MApN isi cere scuze: A fost o eroare

Administratia Prezidentiala, precum si alte institutii publice centrale, nu au primit din partea MApN invitatii pentru ceremoniile desfasurate cu ocazia Zilei Aviatiei si a Fortelor Aeriene, ministerul explicând ca a fost vorba despre o "eroare", iar ministrul Adrian Tututuianu a luat masuri pentru a corecta aceste "disfunctionalitati birocratice".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ministerul Apararii Nationale isi cere scuze pentru erorile aparute in transmiterea invitatiilor de participare la sarbatorirea Zilei Aviatiei Române si a Fortelor Aeriene catre Administratia Prezidentiala si autoritatile publice centrale. Ministrul apararii nationale, Adrian Tutuianu, a dispus in regim de urgenta luarea masurilor necesare eliminarii disfunctionalitatilor de natura birocratica ce au condus la crearea acestei regretabile situatii", a anuntat, joi, MApN.

Potrivit unor surse oficiale, reprezentantii Administratiei Prezidentiale nu au primit invitatii la aceste evenimente.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

MApN a anuntat ca, pentru sarbatorirea Zilei Aviatiei Române si a Fortelor Aeriene, odata cu praznuirea Sfântului Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al temerarilor zborului, Statul Major al Fortelor Aeriene organizeaza o serie de manifestari.

Astfel, joi, intre orele 10.00- 11.00, are loc ceremonia militara si religioasa cu depuneri de coroane de flori, in memoria eroilor aviatori, la Monumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor din  Bucuresti.

Pe timpul ceremoniei vor evolua aeronave militare din dotarea Fortelor Aeriene Române, aeronave apartinând Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informatii, precum si Iacarii Acrobati.

In perioada 18 iulie – 30 septembrie, intre orele 9.00- 16.00, Muzeul National al Aviatiei Române organizeaza expozitia „Aeronautica româna in timpul marilor batalii de la Marasti, Marasesti si Oituz”. Expozitia cuprinde fotografii, documente si obiecte reprezentative, iar vizitatorii vor putea afla amanunte despre eroii aeronauticii si faptele lor.

Toate unitatile din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene vor sarbatori evenimentul prin ceremonii militare si religioase, concursuri sportive, simpozioane si activitati specifice traditiei militare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI