Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, administratorul scolii de soferi S.C. Amso S.R.L. Sibiu a pretins de la doi cursanti 200, respectiv 400 de euro, pentru "a-si exercita o pretinsa influenta asupra examinatorilor din cadrul Institutiei Prefectului – S.P.C.R.P.C.i.V. Sibiu, in vederea determinarii acestora din urma sa ii declare admisi in momentul sustinerii probei practice a examenului de dobandire a permisului de conducere".

Ancheta a inceput in septembrie 2016, iar in cursul zilei de miercuri, lucratorii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Sibiu, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, au surprins in flagrant primirea de catre administratorul scolii de soferi a sumei de 400 de euro de la un cursant.

"Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanta din data de 30.03.2017, a fost dispusa masura preventiva a retinerii fata de suspectul CVV, pe o durata de 24 ore. La data de 30.03.2017, prin ordonanta procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu a fost pusa in miscare actiunea penala fata de suspectul CVV pentru savarsirea a patru infractiuni de trafic de influenta", se arata in comunicat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu urmeaza sa solicite judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventiva a inculpatului CVV, pentru o perioada de 30 zile.
 

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si