Un tânăr în vârstă de 16 ani din județul Bacău a fost reținut de către polițiști şi este acuzat de infracțiunile de distrugere şi tentativă de distrugere după ce a încercat să dea foc unei stații de carburant din localitatea Ghimeş Făget.

Citește și: O casă din Târgoviște s-a făcut scrum în prag de sărbători

Potrivit datelor furnizate joi de Poliția județeană Bacău, incidentul a avut loc miercuri.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„La data de 28 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ghimeş Făget au fost sesizaţi de către un bărbat de 55 de ani din localitate, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi încercat să incendieze o staţie de carburanți din localitate. Imediat la faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, iar din primele verificări a rezultat că aspectele sesizate se confirmă. În urma activităților desfășurate de către polițiștii din Moineşti, a fost identificat un tânăr de 16 ani din comuna Ghimeş Făget, bănuit de comiterea faptelor”, informează Inspectoratul de Poliţie Județean Bacău.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Explozie la o locuință din Prahova: un bărbat s-a ales cu arsuri pe 90% din corp

Citește și: A fost identificat cadavrul carbonizat descoperit pe un câmp din județul Ilfov

Adolescentul suspectat de comiterea faptelor a fost reținut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Citește și: O familie a rămas fără case de Crăciun, după ce au ars din temelii. Opt persoane nu mai au unde să doarmă

Citește și: Un bărbat din Maramureș a fost la un pas să-și piardă viața după ce mașina în care se afla a luat foc, în mers. Omul luase vehiculul din service cu câteva minute înainte de incident


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si